SectorplanPlus

#1

In de sector Zorg en Welzijn zijn goedopgeleide professionals hard nodig. Wil jij een extra impuls geven aan opleidingstrajecten in de zorgsector? Met de meerjarige subsidie SectorplanPlus kan dat!

Stimuleer ontwikkeling in Zorg en Welzijn

In de sector Zorg en Welzijn zijn goedopgeleide professionals hard nodig. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stelt daarom de overheidssubsidie SectorplanPlus beschikbaar. Dit is een meerjarige subsidie voor werkgevers in Zorg en Welzijn, om nieuwe instroom en doorstroom te stimuleren in de sector door middel van extra scholing. Wist je dat je deze subsidie ook voor zorgopleidingen van NTI kunt inzetten?

Lees meer

Voor wie is de scholingsvoucher bedoeld?

  • Arbeidsorganisaties die actief zijn in de sector Zorg- en Welzijn
  • Arbeidsorganisaties waarvan de activiteiten geheel of gedeeltelijk bekostigd worden door de Wet langdurige zorg (Wlz), de Zorgverzekeringswet (Zvw), de Jeugdwet, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) of de Wet Publieke Gezondheidszorg (WPG)

Scholingsactiviteiten

Verschillende scholingsactiviteiten komen in aanmerking voor de subsidie, zoals BBL-trajecten, HBO-duale en -deeltijdtrajecten, en verschillende korte cursussen en opleidingen. Met een opleiding van NTI weet je zeker dat jouw werknemers passende en kwalitatieve scholing krijgen. Benieuwd naar ons complete opleidingsaanbod in de Zorg en Welzijn?

Het opleidingsaanbod

De voordelen van NTI

  • Erkende opleidingen
  • Starten is het hele jaar mogelijk
  • Deskundige docenten uit het vakgebied Zorg en Welzijn
  • Studeren in eigen tempo

Beoordelingen van studenten

Benieuwd hoe studenten NTI beoordelen? Bekijk wat voor cijfer studenten NTI geven op de onafhankelijke vergelijkingssite The Feedback Company en bekijk meer reviews.

Studentbeoordelingen bekijken