Taalcursussen

#1

Een nieuwe taal leren

Welke taal heb jij altijd al willen spreken? Het dromen is voorbij want bij NTI volg je een online taalcursus wanneer het jou uitkomt!

Wist je dat mensen die meerdere talen spreken ook betere communicatieve vaardigheden ontwikkelen? Uit onderzoek blijkt dat deze mensen zich beter in anderen kunnen inleven, creatiever zijn en sneller leren schakelen tussen verschillende taken. Daarnaast is de kans op een baan vaak groter als je naast Nederlands nog een andere taal spreekt.

Dus ook als je volgende vakantie nog even op zich laat wachten is een nieuwe taal leren erg nuttig. Bij NTI kun je naast Engels, Spaans en Duits kiezen uit nog veel meer verschillende talen. Voor welke online taalcursus ga jij?

Kies jouw taal

Bewijs van jouw skills

Wil jij een nieuwe taal leren en wereldwijd kunnen aantonen dat je de taal goed beheerst? Voor een aantal online taalcursussen heb je de mogelijkheid om extern examen te doen en daarmee een erkend certificaat of diploma te behalen. Na de cursussen Spaans A1, A2 en B1 kun je bijvoorbeeld deelnemen aan het examen van het Instituto Cervantes. Als je slaagt, ontvang je het officiële DELE diploma, dat is erkend door het Spaanse Ministerie van Onderwijs. Dit geldt ook voor online taalcursus Italiaans A1 en A2 waar je een officieel certificaat behaalt en Frans A1 en A2 dat je kunt afsluiten met het erkende DELF diploma. 

Alle taalcursussen

Test jezelf!

Benieuwd hoe goed jij een taal beheerst? Met de tests van NTI ontdek je hoe jij scoort op bijvoorbeeld Nederlands, Spaans of Frans. En hoe sneller je antwoordt, hoe beter je scoort!

>> Bekijk alle tests