Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Perfectioneer je Engels

Beheers je de basics van de Engelse taal, maar schiet je kennis tekort bij moeilijke gesprekken en ingewikkelde artikelen? Volg dan de cursus Engels voor gevorderden! Na afloop beheers je de Engelse taal op een hoog niveau. Tijdens de cursus Engels voor gevorderen oefen je je lees-, luister- en spreekvaardigheid. Wil je meer weten over de cursus Engels voor gevorderden? Lees snel verder!

Voor wie?

De cursus Engels voor gevorderden is de perfecte cursus voor wie de Engelse taal redelijk beheerst, maar zijn of haar kennis wil perfectioneren. Je kunt na afloop op hoog niveau gesprekken voeren en Engelse teksten hebben geen geheimen meer voor je. Ook volg je zonder problemen de moeilijkste toneelstukken en films. 

Engels nodig in je werk?

Beschik je al over enige kennis van het Engels en communiceer je in je werk regelmatig met buitenlandse of Engelstalige relaties? Dan is de Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels van 2 maanden of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Engels van 6 maanden geschikt voor jou.

Inhoud

Wat leer je tijdens de cursus Engels voor gevorderden?

Tijdens deze praktijkgerichte cursus Engels voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • grammatica
 • tekstbegrip
 • Engelse uitdrukkingen
 • passages uit boeken of verhalen
 • krantenartikelen
 • beeldhouwkunst
 • televisie

Effectieve leermethode Engels

De praktijk leert het steeds opnieuw: de combinatie van lezen, luisteren en spreken is eenvoudigweg de meest effectieve leermethode. Tijdens de cursus Engels voor gevorderden kun je behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je docent kan dan eventuele onjuistheden of onvolkomenheden in je uitspraak direct van commentaar voorzien. De volledige tekst van de lessen staat op cd’s. Je kunt de cursus Engels voor gevorderden dan ook volgen waar je maar wilt.

Toelating

Vooropleiding voor de cursus Engels voor gevorderden

Wil je starten met de cursus Engels voor gevorderden? Dan dien je een behoorlijke beheersing van de Engelse taal te hebben, overeenkomend met tenminste vmbo+-niveau en Engelse schrijfvaardigheid op havo-niveau. Ook kun je starten met de cursus Engels voor gevorderden als je de NTI-cursus Engels voor beginners hebt gevolgd.

Examen

Certificaat van de cursus Engels voor gevorderden

Na voltooiing van de cursus Engels voor gevorderden kun je een waardevol certificaat aanvragen waarop vermeld staat dat je de cursus hebt gevolgd. Dit kost € 35,- (incl. administratie- en portokosten).

Studieduur & lesgeld

Engels voor gevorderden 8186

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 57,75 € 38,50 € 28,88
Nu met 50% korting € 28,88 € 19,25 € 14,44
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • Prijswijzigingen voorbehouden
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Bekijk hier de actievoorwaarden

Ervaringen

Engels voor gevorderden
4 sterren - gebaseerd op 11 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Engels kunnen praten brings me some good feelings!!

11822286-1040599919313643-4030780393145050014-n.jpg

Ik beleef veel plezier aan mijn cursus. Ook het contact via de mail is prima. Wanneer ik iets te vragen heb krijg ik altijd vlot antwoord van mijn docent.

Bekijk alle ervaringen