Duaal studeren

Wil je graag naast je drukke baan of gezinsleven een duale opleiding volgen, maar wil je eerst meer informatie over een opleiding MBO of HBO duaal? NTI helpt je hierbij! Op deze pagina vind je alle informatie die je als toekomstig student nodig hebt om je te verdiepen in duale opleidingen!

 

dreamstime 12099443 +

Duaal studeren bij NTI

Duaal studeren bij NTI betekent studeren waar en wanneer het je uitkomt. Je kunt iedere dag met een opleiding starten en je kunt eenvoudig in de digitale leeromgeving vragen stellen, opdrachten inleveren en met medestudenten communiceren. Daarnaast plan je de examens in wanneer jij er tijd voor hebt. Dus heb jij een drukke tijd in het vooruitzicht en minder tijd voor je studie? Dan besteed je even minder tijd aan je studie en ga je weer volop studeren zodra alles weer rustiger is.

Studeren bij NTI betekent dus dat je zelf het tempo van je studie bepaalt! Red je het niet om binnen de termijn je studie af te ronden? NTI begrijpt goed dat je soms meer tijd voor de opleiding nodig hebt en biedt daarom de mogelijkheid tot het kosteloos verlengen van je opleiding. Een erkend diploma behaal je dus met een van de duale opleidingen van NTI!

Duale beroepsopleidingen en cursussen

Het NTI biedt naast duale MBO- en HBO-opleidingen ook een ruim aanbod duale beroepsopleidingen en cursussen aan als thuisstudie maar ook klassikaal!

Bekijk hier het volledige aanbod! 

Studieadvies

Ben je ervan overtuigd dat duaal studeren iets voor jou is, maar weet jij nog niet welke opleiding of studievorm het best bij je past? Dan kun je een studieadviesgesprek bij NTI aanvragen. Tijdens dit gesprek met een van onze studieadviseurs maak je kennis met NTI. Als je twijfelt tussen een klassikale of thuisstudie, dan bekijk je samen met de studieadviseur welke manier van studeren het best bij je past. Het studieadviesgesprek is gratis en vrijblijvend, dus wacht niet langer!Vraag een studieadviesgesprek aan!

VRAAG EEN STUDIEGIDS AAN!