Duaal studeren

Wil je graag naast je drukke baan of gezinsleven een duale opleiding volgen, bekijk dan eens wat de overeenkomsten zijn tussen duaal studeren en in deeltijd bij NTI studeren. Op deze pagina vind je meer informatie die je als toekomstig student nodig hebt om een goede keus te maken. Mocht je nog vragen hebben bel ons dan gerust.

dreamstime 12099443 +

Duaal studeren en deeltijd studeren bij NTI

Bij een duale studie wordt studeren gecombineerd met een betaalde baan. Je werk wordt echt inhoudelijk gezien als een aanvulling op je studie. Je hebt dus een passende baan nodig, die inhoudelijk de juiste aanvulling geeft, om een duale opleiding te volgen. Duaal studeren kun je bij NTI doen met onze erkende Masteropleidingen.

Bij NTI kun je in deeltijd studeren en studeer je waar en wanneer het je uitkomt. Hierdoor kun je je studie prima met een betaalde baan combineren. Indien je een passende baan hebt kun je in veel gevallen je werkuren ook inbrengen als stage-uren. Kijk ook eens naar opleidingen zonder stage. Ook zal je tijdens je studie opdrachten maken die veel beter gaan leven doordat jij al aan het werk bent in het vakgebied. Fijn voor jou en je werkgever.

Bij NTI kun je iedere dag met een opleiding starten en je kunt eenvoudig in de digitale leeromgeving vragen stellen, opdrachten inleveren en met medestudenten communiceren. Daarnaast plan je de examens in wanneer jij er tijd voor hebt. Dus heb jij een drukke tijd in het vooruitzicht en minder tijd voor je studie? Dan besteed je even minder tijd aan je studie en ga je weer volop studeren zodra alles weer rustiger is. 

Studeren bij NTI betekent dus dat je zelf het tempo van je studie bepaalt! Red je het niet om binnen de termijn je studie af te ronden? NTI begrijpt goed dat je soms meer tijd voor de opleiding nodig hebt en biedt daarom de mogelijkheid tot het kosteloos verlengen van je opleiding. Een erkend diploma behaal je dus met een van de duale of deeltijd opleidingen van NTI!

Flexibele beroepsopleidingen en cursussen

NTI biedt naast deeltijd mbo- en hbo-opleidingen ook een ruim aanbod flexibele beroepsopleidingen en cursussen aan als thuisstudie.

Bekijk hier het volledige aanbod! 

Studieadvies

Ben je ervan overtuigd dat deeltijd of duaal studeren iets voor jou is, maar weet jij nog niet welke opleiding of studievorm het best bij je past? Dan kun je een studieadviesgesprek bij NTI aanvragen. Tijdens dit gesprek met een van onze studieadviseurs maak je kennis met NTI. Het studieadviesgesprek is gratis en vrijblijvend, dus wacht niet langer!

Vraag een studieadviesgesprek aan!

VRAAG EEN STUDIEGIDS AAN!