Duaal studeren

Duaal-studeren_2.jpg

Wil je graag naast je drukke baan of gezinsleven een duale opleiding volgen, maar wil je eerst meer informatie over een opleiding MBO of HBO duaal? NTI helpt je hierbij! Op deze pagina vind je alle informatie die je als toekomstig student nodig hebt om je te verdiepen in duale opleidingen!

Duaal studeren bij NTI

Duaal studeren bij NTI betekent studeren waar en wanneer het je uitkomt. Je kunt iedere dag met een opleiding starten en je kunt eenvoudig in de digitale leeromgeving vragen stellen, opdrachten inleveren en met medestudenten communiceren. Daarnaast plan je de examens in wanneer jij er tijd voor hebt. Dus heb jij een drukke tijd in het vooruitzicht en minder tijd voor je studie? Dan besteed je even minder tijd aan je studie en ga je weer volop studeren zodra alles weer rustiger is. Studeren bij NTI betekent dus dat je zelf het tempo van je studie bepaalt! Red je het niet om binnen de termijn je studie af te ronden? NTI begrijpt goed dat je soms meer tijd voor de opleiding nodig hebt en biedt daarom de mogelijkheid tot het kosteloos verlengen van je opleiding. Een erkend diploma behaal je dus met een van de duale opleidingen van NTI!

Duale HBO-opleidingen

Opleiding Studietempo Studieniveau  
HBO Toegepaste Psychologie 48 maanden HBO Lees meer »
HBO Rechten  48 maanden HBO Lees meer »
HBO Pedagogiek 48 maanden HBO Lees meer »

Ben je opzoek naar een andere duale HBO-opleiding? Kijk dan snel bij ons overzicht van alle HBO-opleidingen en vind de HBO-opleiding die het best bij je past!

Duale MBO-opleidingen

Opleiding Studietempo Studieniveau  
MBO Doktersassistent  24 maanden  MBO Lees meer » 
MBO Beveiliger   12 maanden  MBO Lees meer »  
MBO Apothekersassistent  24 maanden  MBO Lees meer »

Ben je opzoek naar een andere duale MBO-opleiding? Kijk dan snel bij ons overzicht van alle MBO-opleidingen en vind de MBO-opleiding die het best bij je past!

Duale beroepsopleidingen en cursussen

Het NTI biedt naast duale MBO- en HBO-opleidingen ook een ruim aanbod duale beroepsopleidingen en cursussen aan als thuisstudie maar ook klassikaal! Bekijk hier het volledige aanbod! 

Studieadvies

Ben je ervan overtuigd dat duaal studeren iets voor jou is, maar weet jij nog niet welke opleiding of studievorm het best bij je past? Dan kun je een studieadviesgesprek bij NTI aanvragen. Tijdens dit gesprek met een van onze studieadviseurs maak je kennis met NTI. Als je twijfelt tussen een klassikale of thuisstudie, dan bekijk je samen met de studieadviseur welke manier van studeren het best bij je past. Het studieadviesgesprek is gratis en vrijblijvend, dus wacht niet langer en vraag direct een studieadviesgesprek aan!