Omschrijving

Dé basis voor een carrière in de bedrijfsadministratie

Wil jij aan de slag in een financieel administratieve functie? Dan is kennis van bedrijfsadministratie onmisbaar. Als bedrijfsadministrateur maak je allerlei boekingen en berekeningen. Bijvoorbeeld voor kostenbudgettering of leasing. Tijdens deze cursus Bedrijfsadministratie ga je hier veel mee oefenen, zodat je deze taken zelfstandig kunt uitvoeren. Ook maak je kennis met computersystemen die veel gebruikt worden in de financiële administratie. MBA Kostencalculatie is een onderdeel van de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Start vandaag nog en haal het erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering!

50% korting + Cadeau naar keuze

Cadeau naar keuze: pak jouw moment

Je profiteert nu van een cadeau naar keuze bij jouw inschrijving. Kies uit ruim 70 producten en uitjes!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

Inhoud

Wat leer je

Tijdens de cursus Bedrijfsadministratie leer je zelfstandig verschillende berekeningen en boekingen maken. Hoeveel kan een organisatie uitgeven aan bepaalde activiteiten? Wat is de kostenplaatsmethode en hoe pas je die toe? Hoe kun je met activity-based costing indirecte kosten toewijzen aan producten of diensten? Ook leer je werken met een ERP-systeem, een computerprogramma ter ondersteuning van de financiële administratie. Allerlei praktische kennis dus, die je meteen kunt toepassen in jouw baan.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Boekingen van kostensoorten
  • Boekingen en berekeningen met betrekking tot de kostenplaatsmethode en activity-based costing
  • Boekingen en berekeningen met betrekking tot kostenbudgettering
  • Boekingen en berekeningen met betrekking tot leasing
  • Permanence de l’inventaire
  • Kenmerken van een ERP-systeem

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de cursus. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

Alle voordelen van NTI op een rij:

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je dat diploma halen waarmee jij je werk nog beter kunt doen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding Bedrijfsadministratie. Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Erkend examen Bedrijfsadministratie

De cursus leidt je op tot het erkende examen Bedrijfsadministratie niveau 5 dat wordt afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit examen kun je dagelijks op tal van locaties in Nederland maken en boek je wanneer jij er klaar voor bent. Als je slaagt, ontvang je het diploma Bedrijfsadministratie. Voor meer informatie over het examen verwijzen wij je naar www.associatie.nl.

logo associatie 250x80

€ 25,- voordeel op de examenkosten!

Met een diploma op zak maak jij meer kans op de arbeidsmarkt. NTI helpt jou daar graag bij en geeft daarom een korting cadeau van € 25,- per examen. Je betaalt dus geen € 203, maar € 178. NTI is de enige opleider die dit voordeel biedt, dus grijp je kans! De examenkosten betaal je tegelijk met het lesgeld en bedragen € 61,33 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Verder?

Na MBA Bedrijfsadministratie kun je ervoor kiezen om verder te gaan met de overige MBA-modules:Financiering, Belastingwetgeving en Kostencalculatie. Wanneer je alle vier de MBA-modules gehaald hebt, heb je recht op het veelgevraagde diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).

Studieduur & lesgeld

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 100,10 2 maanden
Nu met 50% korting € 50,05 2 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 50,05 4 maanden
Nu met 50% korting € 25,03 4 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze bij de opleiding Bedrijfsadministratie. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

logo Surfspot transparantAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld 80% korting op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger. 

 

Vraag een offerte aan

 

50% korting + Cadeau naar keuze

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,2 sterren - gebaseerd op 1398 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.