Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Word ook medewerker personeelszaken met deze NTI-opleiding!

Wil je een rol spelen bij het werven en selecteren van medewerkers? Wil je (nieuwe) medewerkers introduceren en beoordelen? Wil je medewerkers adviseren over hun loopbaanontwikkeling en te volgen opleidingen? Dan is de opleiding Medewerker personeelszaken je op het lijf geschreven! Dankzij de opleiding Medewerker personeelszaken (MPZ®) van het NTI kun je al binnen een half jaar medewerker van een afdeling Personeelszaken worden! Je bent in het bezit van het officieel erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Schrijf je nu in!

Inhoud

De basisprincipes van een goede personeelsfunctionaris

De opleiding Medewerker personeelszaken (MPZ®) leert je de basisprincipes die nodig zijn om een goede personeelsfunctionaris (ook wel P&O-, PZ-, of HR-medewerker genoemd) te kunnen worden. De opleiding bestaat uit drie onderdelen:

  • Personeel, organisatie en communicatie: dit onderdeel behandelt onder meer het doel en de plaats van personeelszaken, personeelsplanning, werving en selectie.
  • Loonadministratie: dit betreft onder andere loonheffingen, het loonbegrip, verplichtingen van de werkgever en werknemer.
  • Arbeidsrecht en sociale zekerheid: in dit deel komen onder andere aan de orde: arbeidsovereenkomst, proeftijd en sociale wetgeving.

Opleiding Medewerker personeelszaken inclusief 3 examentrainingen

Tijdens de opleiding Medewerker personeelszaken (MPZ®) kun je 3 examentrainingen bijwonen. Voordat je naar de examentrainingen gaat, maak je thuis een proefexamen. Een docent inventariseert waar de fouten zijn gemaakt en welke opgaven extra uitleg nodig hebben. Deze onderwerpen komen tijdens de trainingen van 3 uur aan bod. Voorafgaand aan de examentrainingen kun je vragen stellen aan de docent op het forum. Je kunt er ook voor kiezen om de opleiding Medewerker personeelszaken zonder examentrainingen te volgen.

Registratie van PE-punten

Ben je ingeschreven in het Register Financieel Management? Dan kom je met het diploma van deze opleiding in aanmerking voor de registratie van PE-punten (studiepunten).

Toelating

Er is geen speciale vooropleiding vereist

Voor de opleiding Medewerker personeelszaken (MPZ®) is geen vooropleiding vereist. Indien je al in het bezit bent van het BKL-diploma krijg je vrijstelling voor de onderdelen Loonadministratie, Arbeidsrecht en Sociale zekerheid. Het niveau van de opleiding Medewerker personeelszaken is vergelijkbaar met mbo-niveau 3.

Examen

De erkende examens van Medewerker personeelszaken

De opleiding Medewerker Personeelszaken (MPZ®) leidt je op tot de erkende examens Medewerker Personeelszaken (MPZ®) die worden afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Per module maak je een examen: Loonheffingen 3, Arbeidsrecht en sociale zekerheid 3 en Personeel, organisatie en communicatie 3. Als je de examens met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je het diploma Medewerker Personeelszaken (MPZ®).

€ 75,- voordeel op de examenkosten!

Met een diploma op zak maak jij meer kans op de arbeidsmarkt. Om het behalen van een diploma te stimuleren, geeft NTI je daarom een speciale korting cadeau van € 25,- per examen. Je betaalt dus geen € 168, maar € 143 per examen. Voor deze opleiding ontvang je dus een totale korting van € 75,-! Dit is een unieke kans, want NTI is de enige opleider waarbij je dit voordeel krijgt. De examenkosten betaal je tegelijk met het lesgeld aan NTI. De examens boek je bij de Associatie wanneer jij er klaar voor bent. Voor meer informatie over het examen verwijzen we je naar www.associatie.nl.

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo.

De examenkosten bedragen € 47,67 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Studieduur & lesgeld

Medewerker Personeelszaken (MPZ) 1482

Studietempo in maanden 6 Maanden 9 Maanden * 12 Maanden
Uren per week 8 5 4
Lesgeld per maand € 85,20 € 56,80 € 42,80
Nu met 25% korting € 63,90 € 42,60 € 32,10
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 6 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2017 ontvang je € 311,48 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.


Handige extra's

Examentraining MPZ

Wil jij je optimaal voorbereiden op het examen en persoonlijke feedback krijgen op de onderdelen die jij moeilijk vindt? Kies dan voor de klassikale examentraining. Aan de hand van een proefexamen dat je maakt, geeft de docent extra aandacht aan de fouten en de opgaven die voor jou extra uitleg nodig hebben. Het totaalbedrag hieronder betaal je in termijnen.

€ 243,75    (eenmalig)

Ervaringen

Medewerker personeelszaken (MPZ®)
4 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Geweldige opleiding wel heel zwaar met 2 kleine kinderen.

Een leuke studie, maar er zou meer links naar bronnen gegeven kunnen worden zoals BW, Flexwet e.d. via studentennet.

Bekijk alle ervaringen