Omschrijving

Begeleiding, ontwikkeling en uitstroom van personeel staat centraal

Personeelsmanagement bestaat uit kortweg uit werving, selectie en het aannemen van personeel. In deze Personeelsmanagement opleiding staat de begeleiding, ontwikkeling en uitstroom van personeel centraal. Je leert hoe je medewerkers evalueert en stimuleert en hoe je een eerlijke beloning vaststelt voor hun werkzaamheden. Om mensen goed te begeleiden moet je als personeelsmedewerker vele wetten en regels kennen. Je besteedt daarnaast aandacht aan arbeidsomstandigheden, collectieve arbeidsovereenkomsten en opleidingen voor het personeel. Is jouw interesse gewekt? Schrijf je direct in voor de opleiding Personeelsmanagement!

50% korting + Cadeau naar keuze

Cadeau naar keuze: pak jouw moment

Je profiteert nu van een cadeau naar keuze bij jouw inschrijving. Kies uit ruim 70 producten en uitjes!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

Inhoud

Wat leer je

Tijdens de Personeelsmanagement opleiding krijg je inzicht in de methodes van personeelsbegeleiding. De praktische opzet van de opleiding zorgt ervoor dat je de leerstof meteen kunt toepassen in de praktijk. Dus geen droge opsommingen en wetteksten, maar duidelijke voorbeelden waar je meteen wat mee kunt. Na slechts 3 maanden heb je al inzicht in het werk van een personeelsmedewerker.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Werving en selectie
 • Arbeidsongeschiktheid en werkloosheid
 • Collectieve arbeidsovereenkomsten
 • Het sociaal jaarverslag
 • Arbeidsomstandighedenwet
 • Jaarverslagen en jaarrekeningen
 • Budgetten bewaken

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de cursus. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

Alle voordelen van NTI op een rij:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je dat diploma halen waarmee jij je werk nog beter kunt doen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding Personeelsmanagement. Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Ontvang een NTI-certificaat

Je sluit de opleiding af met een digitaal examen. Als je slaagt, ontvang je een waardevol NTI-certificaat. Een mooi bewijs van wat je allemaal hebt geleerd! Je bepaalt zelf waar en wanneer je examen doet. Lees hier meer over de digitale examens.

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht en bedragen € 35,00 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Studieduur & lesgeld

Kosten Cursus Personeelsmanagement 9930

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze bij de opleiding Personeelsmanagement. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

logo Surfspot transparantAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld 80% korting op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger. 

 

Vraag een offerte aan

 

50% korting + Cadeau naar keuze

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,2 sterren - gebaseerd op 1398 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.