Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Weddingplanner worden?

Lijkt het jou fantastisch om de mooiste dag uit iemands leven neer te zetten? Droom je ervan om als professioneel weddingplanner aan de slag te gaan? En wil je je eigen weddingplanning bureau starten? Dan is de opleiding Weddingplanner jou op het lijf geschreven. Wij ontwikkelden deze opleiding in samenwerking met Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje, dé specialist in het vakgebied. Vivian ter Huurne leert jou tijdens de opleiding Weddingplanner alles over professioneel weddingplannen. Het belang van het ondernemerschap van het vak staat hierin centraal. Na de opleiding beschik jij over de juiste kennis om aan de slag te gaan als professioneel weddingplanner! Enthousiast? Vraag de gratis studiegids aan!

Wat doet een weddingplanner?

Als weddingplanner ben jij een echte duizendpoot. Je runt je eigen weddingplanningbureau en regelt alles wat met een bruiloft te maken heeft. Van draaiboek, tot locatie en styling. Je geeft raad en helpt een koppel met de voorbereidingen van hun grote dag.

Les krijgen van Vivian ter Huurne

Tijdens de vakopleiding Weddingplanner leert Vivian ter Huurne jou de ins en outs van het vakgebied weddingplannen. Benieuwd naar het vakgebied en de opleiding? Vivian ter Huurne vertelt je meer in onderstaand filmpje. 

Aan de slag als weddingplanner - dit komt erbij kijken

Inhoud

Wat leer je tijdens de opleiding Weddingplanner?

Tijdens de opleiding Weddingplanner staat het ondernemerschap van het vak centraal. Wat heb je nodig om als Weddingplanner succesvol te zijn? Wat betekent ondernemerschap en wat zijn hierin belangrijke eigenschappen en vaardigheden die je moet bezitten? Daarnaast komt uiteraard het weddingplannen zelf aan bod. Je leert alles rondom het plannen van een droombruiloft. Hoe ga jij het verschil maken als weddingplanner? Hoe organiseer je een onvergetelijke bruiloft in het buitenland? En waar moet je allemaal aan denken bij het plannen van een bruiloft? Vivian ter Huurne leidt je door al deze programmaonderdelen en stoomt je klaar om als professioneel weddingplanner aan de slag te gaan.

Inclusief 2 praktijkdagen

De opleiding Weddingplanner bevat 2 gratis praktijkdagen. Hier doe je samen met je medestudenten de nodige praktijkervaring op. Je kunt de geleerde theorie direct in de praktijk oefenen. 

Toelating

Geen vooropleiding nodig voor de opleiding Weddingplanner

Om de opleiding Weddingplanner te kunnen volgen, heb je geen vooropleiding nodig. Wel wordt er van je verwacht dat je stressbestendig en creatief bent, organisatietalent hebt en over een servicegerichte houding beschikt.

Examen

Examens van de opleiding Weddingplanner

Als je de opleiding Weddingplanner met goed resultaat hebt afgerond, ontvang je het diploma ‘Vakopleiding Weddingplanner’ van NTI. Je kunt ook een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de opleiding deelnam. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten.

Studieduur & lesgeld

Vakopleiding Weddingplanner 1325

Studietempo in maanden 10 Maanden 12 Maanden * 14 Maanden
Uren per week 6 5 4
Lesgeld per maand € 127,40 € 106,17 € 91,00
Nu met 25% korting € 95,55 € 79,63 € 68,25
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2017 ontvang je € 384,80 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Vakopleiding Weddingplanner, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Vakopleiding Weddingplanner
4 sterren - gebaseerd op 9 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Nooit geweten dat leren zo leuk was. Tegen de middag wil ik gewoon van mijn werk naar huis, snel koken en eten om weer met mijn neus in de boeken te duiken of aan mijn praktijkopdrachten te werken. Mijn echtgenoot heeft geen kind meer aan me, ik zit lekker te leren.

Je kunt in je eigen tempo studeren en als je begeleiding nodig heb dan krijg je goed advies. Het is allemaal wel even zoeken, zoals op jouw eigen studentenpagina maar zodra je het weet dan werkt het prettig.

Bekijk alle ervaringen