Omschrijving

Studiegids ontvangen

Wil jij creatief leren schrijven?

Heb je altijd al willen schrijven? Ben je op zoek naar een leuke hobby of juist naar een verrijking? Dan past de cursus Creatief Schrijven perfect bij jou. Deze schrijfcursus is voor iedereen die graag wil schrijven, maar niet weet waar te beginnen of moeilijk inspiratie vindt. Tijdens de cursus leert blogster Lianne van ‘The Self Help Hipster’ jou de ins & outs van het creatief schrijven. Je leert inspiratie op te doen, maar ook bewuster in het leven te staan, omdat alles wat in je leven gebeurt een bron van inspiratie kan zijn. Na het volgen van de cursus Creatief Schrijven ben jij toe aan de volgende stap: een schrijfopleiding of schrijfcursus zoals Korte verhalen en romans schrijven, Kinderboeken schrijven of Schrijven voor het web. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Voor wie?

De cursus Creatief Schrijven is voor iedereen die wil schrijven, maar niet weet waar te beginnen of het moeilijk vindt inspiratie op te doen.

Creatief leren schijven - dit komt erbij kijken

Inhoud

Wat leer je tijdens de cursus Creatief Schrijven?

Tijdens deze creatieve schrijfcursus leer je hoe je inspiratie en onderwerpen vindt. Je gaat aan de hand van verschillende opdrachten aan de slag met jouw eigen schrijfstijl. Je leert hoe je met details je teksten nog krachtiger en levendiger maakt en hoe je je werk upgradet van een eerste versie naar een eindversie. Ook is er aandacht voor het inbouwen van een schrijfroutine in jouw leven. Dit zodat je, ook na de cursus Creatief Schrijven, kunt blijven genieten van het schrijven!

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Creatief Schrijven

Voor het volgen van deze creatieve schrijfcursus is geen vooropleiding nodig. Iedereen die de Nederlandse taal beheerst, kan de cursus Creatief Schrijven volgen. 

Examen

Certificaat van de cursus Creatief Schrijven

Wanneer je de cursus Creatief Schrijven hebt afgerond, kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus deelnam. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is tevens een leuk aandenken.

Studieduur & lesgeld

Creatief schrijven 1391

Studietempo in maanden 4 Maanden 6 Maanden * 8 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 124,50 € 83,00 € 62,25
Nu met 50% korting € 62,25 € 41,50 € 31,13
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 3 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Training Word

Bij de cursus Creatief Schrijven heb je er veel baat bij om een Training Word te volgen. Zo krijg je dit programma op professionele wijze onder de knie en kan je Word optimaal gebruiken tijdens en na je studie. Kies bij inschrijving voor de aanvullende Training Word en ontvang hiervoor een korting van meer dan 50%!

€ 75,-    (eenmalig)

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Creatief Schrijven, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company