Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Leer jouw schoonheidsgeheimen in de make-up cursus

Houd jij je graag bezig met beauty, huidverzorging en make-up en wil je hier graag meer over leren? Dan is de Beauty & make-up cursus voor jou weggelegd! Tijdens deze cursus leer je alles over huidverzorging en hoe je jezelf het mooist kunt opmaken. Hoe creëer je verschillende looks? Hoe maak je het beste gebruik van foundation, poeder, blushers en highlighters? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus make-up. Hiernaast ga je in de weer met contouren, shapen en epileren, zodat jij er altijd op je best uitziet. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder!

Voor wie?

De Beauty & make-up cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in make-up en graag meer wil leren over beauty en huidverzorging. Na de cursus make-up heb je verschillende looks geleerd en weet je precies hoe je jouw sterke punten kunt benadrukken.

Inhoud

Wat leer je tijdens de Beauty & make-up cursus?

Tijdens de Beauty & make-up cursus komen de meest uiteenlopende looks aan bod, van naturel make-up tot glamour-make-up. Je leert tijdens de beauty cursus ook de kunst van het epileren, alles over huidverzorging en het gebruik van foundation, poeder, concealer, shapers, blushers en highlighters. Naast het geïllustreerde lesmateriaal beschik je over een online leeromgeving met veel filmpjes, waarin de verschillende onderwerpen goed uitgelegd worden. Je wordt geïnspireerd door mooi fotomateriaal en gaat aan de slag met leuke praktische opdrachten. Enkele onderwerpen die in de beauty cursus aan bod komen zijn:

  • Wenkbrauwen
  • Oogmake-up
  • Lippenmake-up

De cursus Beauty & make-up - dit komt erbij kijken

Toelating

Je kunt direct starten met de Beauty & make-up cursus!

Voor de beauty cursus heb je geen vooropleiding of speciale voorkennis nodig. Je kunt dus direct beginnen!

Examen

Examens van de Beauty & make-up cursus

Wanneer je de cursus make-up hebt afgerond, kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten.

Studieduur & lesgeld

Beauty & make-up 1401

Studietempo in maanden 4 Maanden 6 Maanden * 8 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 149,50 € 99,70 € 74,80
Nu met 50% korting € 74,75 € 49,85 € 37,40
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 3 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Beauty en make-up, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company