Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Verbeter de kwaliteit van je leven met de cursus Gezond en fit

Wil je de kwaliteit van je leven verbeteren? Dan is de cursus Gezond en fit van het NTI iets voor jou! Geestelijke en lichamelijke fitheid staan namelijk centraal in de cursus Gezond en fit. Hoe kom je het beste mentaal en fysiek in een goede conditie? En nog belangrijker hoe kun je deze fitheid behouden?

Gestructureerd en actief leven is de sleutel naar een gezond en fit bestaan. Dankzij de cursus Gezond en fit ga je een fit leven tegemoet. Je leert dat sporten leuk kan zijn en dat gezond eten lekker is! Je krijgt concrete tips die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zijn gezondheid en fitheid wil verbeteren. Je voelt en ziet als snel het positieve resultaat.

Inhoud

Wat leer ik?

Gezond eten en voldoende bewegen zijn onmisbaar voor een gezonde levensstijl. Ook ontspanning is belangrijk wanneer je fit wilt zijn. Hoe pas je dit toe in de praktijk? De cursus Gezond en fit geeft je het antwoord. Je leert onder andere wat de invloed van roken, stress en alcohol is op je gezondheid. Daarnaast komen feiten en fabels over afvallen aan de orde. Wanneer je de cursus Gezond en fit hebt afgerond, weet je alles over gezond leven. Je levensstijl is verbeterd en je weet hoe je geestelijk en lichamelijk in topconditie bent en blijft!

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Gezonder leven door meer te bewegen
  • Conditie- en krachttraining
  • Gezonde voeding
  • Het belang van ontspannen
  • Verbeteren van je houding
  • Geestelijk welzijn
  • Bewegen en sporten bij ziekte of beperking

De cursus Gezond en fit - dit komt erbij kijken

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om te starten met de cursus Gezond en fit is geen bepaalde vooropleiding of speciale voorkennis vereist.Iedereen kan werken aan een gezondere levensstijl!

Examen

Studieduur & lesgeld

Gezond en fit 1291

Studietempo in maanden 3 Maanden * 6 Maanden
Uren per week 4 2
Lesgeld per maand € 129,00 € 64,50
Nu met 50% korting € 64,50 € 32,25
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Gezond en fit, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Gezond en fit
4 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Studiemateriaal

De cursus is leuk en leerzaam voor iemand die wil beginnen met sporten. Maar als je al bezig bent met beweging of sporten of je hebt al wat dieeten geprobeerd, dan is de cursus niet echt een aanvulling, bij mij is het meeste dat voorbij komt al bekend.

Bekijk alle ervaringen