Muziek

Er is bijna niemand die niet van muziek houdt. Nog leuker dan muziek luisteren is zelf muziek maken. Deze kunst leer je in een muziekcursus van het NTI. In de zeer complete cursussen Gitaar-, Keyboard-en Pianospelen leer je in een korte periode instrumenten bespelen op professioneel niveau.

Gefilterd op:

8 opleidingen en cursussen gevonden in Muziek Studieduur Beoordeling
Gitaarspelen
Gemakkelijk en snel gitaar leren spelen doe je met de leuke cursus van het NTI. Met deze muziekcursus wordt gitaar leren spelen pas echt leuk!
6, 12 of 15 maanden
Keyboardspelen
Met de cursus Keyboardspelen (compleet) van het NTI leer je al binnen enkele maanden alle muzikale mogelijkheden van een keyboard te beheersen.
16, 24 of 30 maanden
Zang
Zou je best zanger of zangeres willen worden? Start dan nu met de cursus Zang van het NTI en leer snel en flexibel op professioneel niveau zingen.
12, 15 of 18 maanden
Pianospelen met Jan Vayne
Met de leuke NTI-cursus Pianospelen met Jan Vayne speel je binnen enkele maanden goed pianospelen en leer je noten lezen. Flexibel bij het NTI.
8, 12 of 15 maanden
Gitaarspelen voor beginners
Goed gitaar leren spelen op je eigen manier doe je bij het NTI. Met deze cursus voor beginners wordt gitaar leren spelen een geweldige ervaring!
6, 12 of 15 maanden
Gitaarspelen voor gevorderden
Professioneel gitaar leren spelen doe je met de leuke cursus Gitaarspelen voor gevorderden van het NTI. Met deze haal je het beste uit je gitaar!
6, 12 of 15 maanden
Keyboardspelen voor beginners
Met de leuke en leerzame cursus Keyboardspelen voor beginners van het NTI leer je binnen korte tijd alle basistechnieken van het keyboardspelen.
6, 12 of 15 maanden
Keyboardspelen voor gevorderden
Volg de NTI-cursus Keyboardspelen voor gevorderden als je op een hoog niveau keyboard wilt leren spelen. Start vandaag nog met deze interessante cursus!
6, 12 of 15 maanden
Volgende 8 opleidingen en cursussen