Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Snel en effectief Duits leren

Heb je in je werk te maken met Duitstalige relaties? Dan is het belangrijk dat je de Duitse taal beheerst. Met deze spoedcursus Zakelijke communicatie Duits leer je in slechts 2 maanden de ins en outs van de Duitse taal. Je leert in korte tijd de Duitse taal te lezen, spreken, schrijven en luisteren. Onmisbaar voor iedereen die met buitenlandse relaties te maken heeft!

Is deze cursus iets voor mij?

Wil jij voor je werk de Duitse taal op een professionele manier beheersen? Of wil je voor andere doeleinden op een professionele manier kunnen communiceren in het Duits? Dan is deze spoedcursus zeer geschikt!

Inhoud

Wat leer ik?

In de spoedcursus Zakelijke communicatie Duits krijg je in korte tijd de verschillende communicatiefacetten onder de knie.

Gedurende de opleiding werk je continu aan je uitspraak en aan de grammatica van de Duitse taal. Daarnaast wordt elk hoofdstuk afgesloten met economische, geografische en culturele feiten over Duitsland. Wanneer je de spoedcursus Zakelijke communicatie Duits succesvol afrondt, zijn je communicatievaardigheden op MBO-niveau ontwikkeld.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Voeren van een (zakelijk) telefoongesprek
  • Opstellen van een zakelijke brief
  • Maken van afspraken
  • Opstellen van een offerte
  • Ontvangen van buitenlandse relaties
  • Grammatica
  • Cultuur

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om te kunnen starten met de spoedcursus Zakelijke communicatie Duits heb je geen bepaalde vooropleiding nodig. Wel werkt het in je voordeel wanneer je over enige voorkennis van de Duitse taal beschikt.

Examen

Haal het MBO-certificaat Zakelijke communicatie Duits

Je rondt de opleiding af met een mondeling en een schriftelijk examen. Als je het examen met goed gevolg afrondt, ontvang je het MBO-certificaat Schriftelijke communicatie Duits.

Examenkosten Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits

De examenkosten bedragen € 37,50 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Studieduur & lesgeld

Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits 1514

Studietempo in maanden 2 Maanden *
Uren per week 12
Lesgeld per maand € 183,00
Nu met 50% korting € 91,50
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Training Word

Bij de cursus Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits heb je er veel baat bij om een Training Word te volgen. Zo krijg je dit programma op professionele wijze onder de knie en kan je Word optimaal gebruiken tijdens en na je studie. Kies bij inschrijving voor de aanvullende Training Word en ontvang hiervoor een korting van meer dan 50%!

€ 75,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.3