Omschrijving

Frans leren? Vous êtes les bienvenus!

Laat je niet van je à propos brengen in Frankrijk. Na deze online taalcursus kun jij je straks prima redden in alledaagse situaties. Je ontwikkelt zowel mondelinge als schriftelijke vaardigheden en breidt je vocabulaire uit met ruim 2500 Franse woorden. Als je klaar bent, zit je op A2-niveau. Dat betekent dat je veelgebruikte woorden en zinnen uit de dagelijkse praktijk kunt uiten en volgen.

Zakelijk Frans
Frans nodig voor het werk? Volg de Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans of de studie Zakelijke communicatie Frans.

50% korting + Cadeau naar keuze

Cadeau naar keuze: pak jouw moment

Je profiteert nu van een cadeau naar keuze bij jouw inschrijving. Kies uit ruim 70 producten en uitjes!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

Een aangename manier van studeren. De oneven lessen, zijn goed te begrijpen en de bijbehorende opdrachten ook. Bij even lessen leer je bij over de literatuur en woordenschat, wat wordt uitgelegd met voorbeelden. Een aangename manier van studeren. De oneven lessen, zijn goed te begrijpen en de bijbehorende opdrachten ook. Bij even lessen leer je bij over de literatuur en woordenschat, wat wordt uitgelegd met voorbeelden. Bedankt! Ik beveel deze opleiding aan. Mijn buitenlandse vriend begint dadelijk met de cursus Nederlands.

Inhoud

Aan de slag

Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je krijgt mooie lesboeken, een overzichtelijke online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Hierin houd je ook contact met je docent. Je levert er opdrachten in en ontvangt feedback.

Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: 

Studieprogramma

 • Voorstellen
 • Grammatica
 • De weg vragen
 • Reizen
 • Geschiedenis
 • Cultuur
 • Het weer
 • Seizoenen van het jaar
 • Iemand begroeten
 • Landen en streken
 • Spreektaal
 • Tijden

 

 

Oefen je uitspraak

Les yeux, les jeux, les cieux (de ogen, de spellen, de hemelen). Al ken je nog zo veel woorden; als je uitspraak niet klopt, ontstaan er misverstanden. Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In de online omgeving luister je naar teksten van Franse moedertaalsprekers. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Hij houdt jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen
 

Het lesmateriaal. Voor Frans voor beginners krijg je een vergelijkbaar lespakket.

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de cursus Frans voor beginners. Er zijn geen toelatingseisen.

Vragen?

Heb je vragen over de cursus Frans voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Frans voor beginners afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie!

Korting voor snelle beslissers

Geef bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wilt ontvangen en krijg € 10,- korting!

Verder?

Ben je klaar en smaakt het naar meer? Dan is de cursus Frans voor gevorderden iets voor jou. Als oud-student van het NTI ontvang je 15% korting op het lesgeld! Wil je Frans leren voor het werk? Volg de Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans of de studie Zakelijke communicatie FransOok dan krijg je 15% korting. 

Studieduur & lesgeld

Profiteer nu van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt nu 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

 

Vraag een offerte aan

Kosten Frans voor beginners 1431

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 69,15 8 maanden
Nu met 50% korting € 34,58 8 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 34,60 16 maanden
Nu met 50% korting € 17,30 16 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Als je je vandaag inschrijft, ontvang je het lesmateriaal binnen enkele dagen per post. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

 

50% korting + Cadeau naar keuze

Nu cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Frans voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,75    (eenmalig)

Ervaringen

Frans voor beginners

4,5 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Een aangename manier van studeren. De oneven lessen, zijn goed te begrijpen en de bijbehorende opdrachten ook. Bij even lessen leer je bij over de literatuur en woordenschat, wat wordt uitgelegd met voorbeelden. Bedankt! Ik beveel deze opleiding aan. Mijn buitenlandse vriend begint dadelijk met de cursus Nederlands.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.