Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Met de cursus Frans voor gevorderden gaat er een wereld voor je open!

Beheers je de Franse taal zowel mondeling als schriftelijk al redelijk? Dan kun je met de cursus Frans voor gevorderden je kennis opfrissen en uitbreiden. Na afloop beheers je deze taal op een zeer hoog niveau. Zowel in gesprekken als op papier. Er gaat letterlijk een wereld voor je open: denk maar eens aan de enorme schat aan Franstalige publicaties.

Na afronding van de cursus Frans voor gevorderden beheers je circa 3000 Franse woorden en kunt op hoog niveau gesprekken voeren. Je volgt zonder problemen de moeilijkste toneelstukken en films en kunt uitstekende brieven, rapporten en artikelen schrijven. Schrijf je dus snel in voor de cursus Frans voor gevorderden!

Frans nodig in je werk?

Beschik je al over enige kennis van het Frans en communiceer je in je werk regelmatig met Franstalige relaties? Dan is de Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans van 2 maanden of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Frans van 6 maanden geschikt voor jou.

Inhoud

Wat leer ik?

Na afloop van de cursus Frans voor gevorderden kun je op hoog niveau gesprekken in het Frans voeren en hebben Franstalige teksten geen geheimen meer voor je. Je kunt Fransen goed verstaan en met hen spreken, waardoor je je al snel thuis voelt in Frankrijk. Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Grammatica
  • Nieuwe woorden
  • Tekstbegrip
  • Franse uitdrukkingen
  • Passages uit boeken of verhalen

Toelating

Vooropleiding voor de cursus Frans voor gevorderden

Een behoorlijke voorkennis van de Franse taal overeenkomend met tenminste HAVO/VWO-niveau is vereist. Een afgeronde cursus Frans voor beginners volstaat ook om aan deze gevorderdencursus deel te kunnen nemen. Zonder deze voorkennis is de cursus Frans voor gevorderden moeilijk te volgen.

Examen

Studieduur & lesgeld

Frans voor gevorderden 1453

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Frans voor gevorderden, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Frans voor gevorderden
4.5 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Zeer goed

Zeer leerzame cursus die je makkelijk naast je werk of opleiding kunt doen. Het niveau van de cursus ligt redelijk hoog, maar is toch prima bij te houden. De docenten zijn enthousiast, motiverend en begeleiden je perfect! Ik heb de cursus met veel plezier afgerond.

Bekijk alle ervaringen