Omschrijving

Spaans leren? ¡Sé bienvenido!

Wil je altijd al Spaans leren, maar kwam het er nooit van? Zelfs met een druk leven kun je deze online cursus succesvol volgen. In de boeiende lessen leer je drieduizend Spaanse woorden, de grammatica, teksten lezen en simpele gesprekken voeren. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, die eerste zinnetjes onder de knie krijgt en de rollende rrrr ben je vast niet meer te stoppen! Schrijf je vandaag in en start morgen al met Spaanse les.

50% korting + Cadeau naar keuze

Cadeau naar keuze: pak jouw moment

Je profiteert nu van een cadeau naar keuze bij inschrijving. Kies uit ruim 70 producten en uitjes!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

De opleiding is duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, op deze manier leren werkt zeer goed en prettig voor mij. De opleiding is duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, op deze manier leren werkt zeer goed en prettig voor mij.
Het belangrijkste is dat er een goede communicatie is tussen cursisten en mentoren.

Inhoud

Aan de slag met de cursus Spaans voor beginners

Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je krijgt mooie lesboeken, een overzichtelijke online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Hierin houd je ook contact met je docent. Je levert er opdrachten in en ontvangt feedback.

Elke les begint met een kort verhaal over een alledaagse situatie. Vervolgens ga je oefeningen maken over de belangrijkste woorden, zinnen en uitdrukkingen uit de tekst. De combinatie van leren en oefenen, zowel mondeling als schriftelijk, zorgt ervoor dat je de stof beter onthoudt. Stap voor stap vergroot je je kennis.

In de cursus Spaans voor beginners wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: 

Studieprogramma

 • Reizen
 • Bezoek aan de dokter of tandarts
 • Het warenhuis
 • De markt
 • De weg vragen
 • Eten in een restaurant
 • Familie
 • Het huis
 • Geschiedenis
 • Tellen
 • Klokkijken
 • De seizoenen en maanden van het jaar

 

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In je online omgeving vind je allerlei gesproken teksten van mensen met Spaans als moedertaal. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen
 

Cursus Spaans - het lespakket

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de cursus Spaans voor beginners. Er zijn geen toelatingseisen.

Vragen?

Heb je vragen over de cursus Spaans voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Ga voor dat diploma

Een waardevol diploma is natuurlijk een mooie bevestiging van jouw prestatie. Ga jij ook voor dat diploma, dan leg je aan het eind van de cursus Spaans voor beginners het NTI-examen af. Het examen kun je in maart of september doen en kost € 105,-.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Het is ook mogelijk om een certificaat aan te vragen waarop staat dat je aan de cursus Spaans voor beginners hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35 inclusief administratie- en portokosten.

Verder?

Heb je na deze cursus de smaak te pakken gekregen? De cursus Spaans voor gevorderden is een mooie opvolger. Als oud-student van NTI krijg je ook nog eens 15% korting op het lesgeld!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

 

Vraag een offerte aan

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 67,25 8 maanden
Nu met 50% korting € 33,63 8 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 33,75 16 maanden
Nu met 50% korting € 16,88 16 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Wij geloven in onze opleidingen en we zijn ervan overtuigd dat iedereen bij ons kan slagen. Daarom heb je bij deze cursus zelfs examengarantie:

 • Heb je al je huiswerkopdrachten ingezonden?
 • Heb je 2 keer examen gedaan, maar ben je niet geslaagd?
 • Heb je de cursus afgerond en betaald?
 • Dan krijg je het lesgeld terug!

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld 80% korting op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

 

50% korting + Cadeau naar keuze

Nog 4 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Spaans voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Spaans voor beginners

4 sterren - gebaseerd op 41 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

De opleiding is duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, op deze manier leren werkt zeer goed en prettig voor mij.
Het belangrijkste is dat er een goede communicatie is tussen cursisten en mentoren.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.