NTI

#1

ICT studeren

De ICT (Informatie- en communicatietechnologie) is een dynamisch vakgebied met mooie kansen op de arbeidsmarkt. ICT is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en er is veel vraag naar goed opgeleide ICT-professionals.

Werk jij graag met computers en wil je je verdiepen in de ontwikkeling en het beheer van systemen, netwerken, games of websites? Verdiep je in de ICT met een erkende opleiding of interessante cursus van NTI! Bij NTI bepaal jij zelf waar en wanneer je studeert. Zo kun je je studie perfect combineren met een baan of druk privéleven. Ook omscholing naar de ICT is bovendien goed mogelijk bij ons. Lees alvast meer over werken in de ICT.

 

Staat jouw studie er niet tussen?

NTI heeft een breed aanbod van opleidingen op het gebied van informatica, PC en internet. Van een HBO-programma Acceptatietesten en Testmanagement tot een beroepsopleiding Webshop starten.

BEKIJK HET COMPLETE AANBOD

Moeite met kiezen?

Onze studieadviseurs denken graag vrijblijvend mee met jouw ambities en persoonlijke situatie. Bel gerust 071 750 10 10, laat je terugbellen of start een chat