Avondopleidingen van het NTI

Kies de avondopleiding die bij je past. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen aan: van korte hobbycursus tot wettelijk erkende MBO-, HBO- en MBA-opleidingen. Bij het NTI volg je de cursus of opleiding via het nieuwe studeren: de ideale combinatie van online en klassikaal onderwijs, waarbij je studeert op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Bekijk de NTI-opleidingen   VRAAG EEN STUDIEGIDS AAN!

Wouter Keuris Fotografie 132

Klassikale avondopleidingen

Wil jij graag een erkende MBO- of HBO-opleidingen volgen maar heb je behoefte aan net dat beetje extra begeleiding? De klassikale opleidingen van het NTI bieden voor een uitkomst. Tijdens de klassikale avondopleiding volg je 12 avonden college. Je krijgt les van ervaren docenten uit de praktijk en samen met je medestudenten ga je aan de slag met de opdrachten. 

Bekijk het actuele aanbod klassikale avondopleidingen

Praktijkbijeenkomsten in de avonduren

Onderdeel van de opleidingen van het NTI zijn de praktijkbijeenkomsten. Tijdens deze klassikale momenten breng je de geleerde theorie in de praktijk. Een vakdocent geeft verdieping op de geleerde stof en biedt je de mogelijkheid tot het stellen van vragen. De praktijkbijeenkomsten worden zowel in de avonduren als op zaterdag op verschillende locaties in Nederland aangeboden. Een avondopleiding met een praktijkavond is perfect te combineren met een druk privéleven of een baan.

NTI scoort een 8.1

En daar zijn we heel erg blij mee!

Bij NTI streven we naar kwalitatief goed onderwijs dat voor iedereen bereikbaar is. En wie kan dit beter beoordelen dan onze eigen studenten?

4 sterren Feedback Company

1588 reviews op Feedback Company

LEES MEER