Ervaringen

Praktijkdiploma boekhouden (PDB®)
4 sterren - gebaseerd op 20 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ik ben erg dankbaar dat ik via NTI gestudeerd heb en ik heb net mijn diploma behaald. Bedankt NTI!!

Huiswerk wordt erg snel nagekeken, de mentor belde of alle studiematerialen goed zijn aangekomen, enig nadeel was het 7 dagen wachten op een inlogcode maar daarna was het weer erg goed en snel...

Leuke en leerzame opleiding

De opleiding is prima te volgen en ik raad 'm zeker aan.

De studieboeken zijn zeer goed. Doch meerdere oefeningen op de geziene leerstof (met de oplossingen) zijn altijd welkom. Door regelmatig meerdere, andere oefeningen te maken zal je de geziene leerstof nog beter beheersen.

Het is lekker studeren in je eigen tempo

Interessante opleiding. Duurt soms wel lang voordat er antwoord is op de mail, sommige docenten zijn een stuk sneller dan andere. Merkte tijdens STIBEX examen dat er wel wat vragen waren waar ik werkelijk geen idee van had en ook niet kon terug vinden in de boeken. Op dit moment worstel ik een beetje met de oudere boeken en de nieuwe antwoorden op internet / nieuwere versie van excel, dat is wel jammer.
Over het algemeen verder wel erg tevreden over de opleiding. Ik merk wel dat het voor mij persoonlijk wel lastig is het 'thuis' studeren. Ook wel in verband met een nieuwe baan die in sinds januari heb. Daar valt ook op dit moment een hoop te leren, waardoor ik merk dat de opleiding in mijn prioriteitenlijst een stukje naar beneden ga. Over de opleiding zelf, zoals ik eerder al aangaf, over het algemeen tevreden.

Ben erg tevreden. Je kunt makkelijk de informatie vinden die je nodig hebt en docenten / mentoren zijn goed te bereiken en reageren snel. Het is overzichtelijk zodat je een goede planning kunt maken.

In verband met de onderneming van mijn echtgenoot en de interesse van mijzelf leek de opleiding PDB het beste bij mij te passen. Ik ben nu ruim 2 weken bezig en het bevalt prima. Het duurde even voordat het kwartje viel, maar nu dat gebeurd is, is het goed te doen. Alles is duidelijk beschreven, de oefenopgave zijn voldoende en het ingestuurde huiswerk is binnen 24 uur retour. Het kost geen moeite om te beginnen, je wordt vanzelf enthousiast.

Ik ben nu ongeveer 2 Maanden bezig en ik vind het een hele leuke opleiding. Als je vragen heb dan krijg je ook snel antwoord. Wat wel iets overzichtelijker had gemogen was het lesrooster. Je kan beginnen hoe je wil en met wat je wil alleen heb je wel eerst de basis nodig. Voor de rest echt een hele leuke opleiding en verwacht ook om hem sneller af te ronden dan gepland.

Voordeel: Heel plezierig is het eigen studietempo. De stof wordt helder uitgelegd. Nadeel: Communicatie digitaal met leraar is wel eens lastig. Je kunt je vraagstelling niet goed onderbouwen om helder te krijgen waar de moeilijkheid ligt. Verder vind ik nog al wat fouten in het studiemateriaal zitten.

Ik ervaar de opleiding tot nu prima. Ik heb er wel moeite mee om het alleenstaande moederschap te combineren met het leren. Bij het NTI krijg ik wel alle ruimte zodat het me uiteindelijk hopelijk gaat lukken!!

Ik ben heel erg blij met deze opleiding PDB en met het NTI zelf. De studieboeken zijn heel goed en ik vind alles heel duidelijk betreft de opleiding. Als je vragen hebt kun je die makkelijk stellen (via de telefoon/mail) of terugvinden op het studentennet.
Voor mij persoonlijk is zelfstandig en op afstand studeren echt ideaal. Je doet alles zelf dus het is noodzakelijk dat je écht zelf gemotiveerd bent om je studie te doen.
Na mijn PDB wil ik graag moderne bedrijfsadministratie erbij afmaken en dat ga ik zeker bij het NTI doen.
Ik heb een HBO propedeuse maar baal dat ik niet eerder aan zelfstandig studeren ben begonnen. Dit vind ik veel leuker.
Groetjes!

Als je goed bent in plannen en gedisiplineerd bent om je studieboeken elke dag even te pakken dan heb je bij NTI een goede kans van slagen.
Ik vind de boeken heel fijn om uit te werken en duidelijk geschreven.
Het forum is een fijn hulpmiddel.
Klein negatief punt is dat de erratum niet goed bijgehouden wordt. Ik ben in het 3e onderdeel bedrijfsadministratie diversen fouten tegen gekomen. In het forum wordt hier wel over gesproken maar er wordt niet veel mee gedaan.
Examentrainingen waren zinvol om enkele dagen daarna je examen te plannen.
Verder zou ik het een ieder aanbevelen om via de NTI te studeren.

Erg blij met de NTI. Snelle service werkt perfect.

Ik ervaar het als voordelig dat ik op mijn eigen tempo kan studeren.

De opleiding is goed en het studimateriaal is goed te volgen.

Ik ben net gestart met deze opleiding. De start is niet zo goed verlopen omdat ik diverse mails niet heb ontvangen met belangrijke gegevens.

Duidelijk lesmateriaal, en als je vragen hebt krijg je heel snel antwoord.

Ik heb deze studie uitgekozen bij het NTI omdat ik daar via vrienden terecht ben gekomen.

Na aanmelding kreeg ik binnen een paar dagen de boeken en kon het leren beginnen. De boeken zijn duidelijk beschreven en je kan eraan werken wanneer jij wilt. NTI is snel bereikbaar per mail en telefoon.

De docenten heb ik nog niet veel gesproken omdat het mij tot zover nog lukt.

Ik zou deze opleiding zeker aanraden.