Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Word interviewer met deze boeiende cursus

Kijk jij altijd vol bewondering naar de vele interviews die je dagelijks op televisie voorbij ziet komen? Lijkt het je fantastisch om ook als interviewer aan de slag te gaan? Misschien werk je liever op de achtergrond. Ook dat kan natuurlijk. Overal is altijd behoefte aan informatie. Het stellen van de juiste vragen op het juiste moment is een kunst die jou daarbij zeker van pas komt. Kies nu voor de cursus Interviewen van het NTI en onderwerp allerlei verschillende mensen aan jouw vragenvuur.

Op zoek naar nieuws? Cursus Interviewen!

Een dag van een interviewer is nooit hetzelfde. Jou staat altijd een nieuwe verrassing te wachten. Omdat je in aanraking komt met veel verschillende mensen en verhalen, beleef je altijd weer iets nieuws. Klinkt dit je als muziek in de oren? Schrijf je dan vandaag nog in voor de cursus Interviewen.

Inhoud

Wat leer ik?

In de cursus Interviewen ga je aan de slag met een van de belangrijkste journalistieke genres: het interview. Alle aspecten van het interview komen aan bod. Hoe vind je de juiste te interviewen persoon? Hoe bereid je het interview voor? Hoe ga je het vraaggesprek in en wat is de juiste wijze van een interview uitwerken? Interviewen is een vak apart. Word die interviewer waar mensen jaloers op zijn! Schrijf je nu in voor de boeiende en leerzame cursus Interviewen.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Interviewmodellen
  • Research
  • Telefonische interviews en e-mailinterviews
  • Gebruik van citaten
  • Anonieme bronnen

Jouw einddoel

Wanneer je de cursus Interviewen hebt afgerond, heb je inzicht in de verschillende soorten interviewtechnieken die je kunt gebruiken. Jij kunt de technieken toepassen waar de situatie om vraagt en jij krijgt altijd de benodigde informatie op tafel.

Toelating

Geen vooropleiding nodig voor de cursus Interviewen

Om te kunnen starten met de cursus Interviewen heb je geen speciale vooropleiding nodig. Houd er wel rekening mee dat de cursus wordt aangeboden op HBO-niveau.

Examen

Examen doen voor de cursus Interviewen

Je kunt zelf kiezen of je na de cursus Interviewen examen wilt doen. Na het succesvol afronden van het examen ontvang je een erkend certificaat inclusief 6 EC’s. Wil je liever geen examen doen? Dat kan natuurlijk ook. Wanneer je minimaal driekwart van het huiswerk hebt ingeleverd, kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je de opleiding hebt gevolgd. Indien je er voor kiest om het examen te maken, dan bedragen de examenkosten € 75,00. 

Studieduur & lesgeld

Cursus Interviewen 7419

Studietempo in maanden 6 Maanden *
Lessen per maand 6
Uren per week 7
Lesgeld per maand € 166,00
Nu met 50% korting € 83,00
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2017 ontvang je € 147,16 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.4