Studeren op jouw moment

Starten wanneer je wilt. Studeren waar en wanneer het jou schikt. Tentamen doen als het jou uitkomt. Even stoppen als dat nodig is, of harder gaan dan je dacht. Online, met inspirerende boeken, via E-colleges, of juist in een echte klas. Dat kan allemaal bij NTI. Want wij snappen als geen ander dat er meer is dan studeren. Dat je rekening wilt houden met je baan, met je kinderen, je sport, of met dat familielid dat aandacht nodig heeft. Of dat het even niet uitkomt met de feestdagen of tijdens die verbouwing. Maar als het dan zover is, zorgen we er ook voor dat elke seconde telt. Dat het helemaal jouw moment is.

Doe de studiekeuzetest       Persoonlijk studieadvies

Wat vind jij belangrijk?

NTI biedt je allerlei mogelijkheden om jouw studie zo flexibel mogelijk in te richten. Veel daarvan zijn altijd beschikbaar, ongeacht de soort opleiding die je kiest. Denk bijvoorbeeld aan de online leeromgeving en je persoonlijke mentor. In het overzicht hieronder zie je welke optie voor welke categorie beschikbaar is. Op elk van de onderwerpen kun je klikken voor een korte uitleg. 

  Master HBO MBO Beroeps-
opleidingen
Talen Cursussen
Online leeromgeving vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
Studieboeken vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
E-modules en E-colleges vinkje vinkje        
Praktijkbijeenkomsten vinkje vinkje vinkje vinkje   vinkje
Webinars   vinkje        
Memotrainer   vinkje     vinkje  
Ondersteunende video's vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
Mijn NTI (studieoverzicht) vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje

Zie je jouw moment al voor je? En weet je al precies wat je wilt gaan doen? Bezoek dan eens onze open dag of doe een proefles. Dat is een perfecte manier om jouw moment uit te proberen. Of heb je echt nog geen idee? Geen probleem. We inspireren je graag met onze studiekeuzetests of een gratis studieadvies.

Doe de studiekeuzetest       Persoonlijk studieadvies