Flexibel Studeren® voor alle types

#1

Een opleiding die echt bij jou past

Naar de opleidingen

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent.

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Echt studeren op jouw moment doe je bij NTI: van cursus tot master, NTI combineert de voordelen van e-learning, zelfstudie en klassikaal onderwijs. Zo studeer je via jouw online leeromgeving waar en wanneer je wilt, met uitstekende begeleiding. Daarom FlexibelStuderen® van NTI. Weet jij al welke opleiding je gaat doen?

Wat voor type student ben jij?

sticker animatedBoekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders. En iedereen studeert anders. Bij NTI maakt het niet uit wat voor type student jij bent. Wil jij een opleiding die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI.


DOE DE TEST

Daarom Flexibel Studeren®

  • Een opleiding die echt bij jou past
  • Erkende en waardevolle opleidingen
  • Van digitaal tot klassikaal

 LEES MEER

STAP-budget

Vanaf 1 maart 2022 kan iedereen in Nederland het STAP-budget aanvragen. STAP staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie. De naam zegt het al, deze subsidie helpt je met het vergroten van jouw baankansen en positie op de arbeidsmarkt. Wil jij een NTI-opleiding volgen om jezelf te ontwikkelen? Dan kun je jaarlijks tot maximaal €1.000 subsidie aanvragen voor je opleiding. Jaarlijks stelt de overheid 200 miljoen beschikbaar voor het STAP-budget. Er zijn meerdere aanvraagrondes per jaar.

Lees meer over STAP

Levenlanglerenkrediet

Volg je een hbo-deeltijd opleiding bij NTI? Dan kun je misschien wel gebruik maken van het Levenlanglerenkrediet (LLLK).  Als je een wettelijk erkende opleiding HBO Associate Degree, HBO Bachelor* of Master bij NTI volgt kun je je les-, examen- en inschrijfgeld lenen via DUO. Zo hoef je niet krap bij kas te zitten en kun je voordelig studeren met een studielening. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je op moment van aanvragen jonger dan 55 jaar oud bent én je het collegegeld zelf betaalt.

Meer over het LLLK

*Ook voor een aantal hbo- en masterprogramma's kan je het LLLK aanvragen. Dit staat altijd vermeld bij de opleiding.