Leraren opgelet: financier jouw opleiding met de Lerarenbeurs

Ben jij leraar en wil je jouw vakkennis uitbreiden of je ergens in specialiseren? Vraag dan de Lerarenbeurs aan bij DUO en volg extra voordelig een NTI-opleiding! Leraren in het primair-, voortgezet-, middelbaar en hoger beroepsonderwijs kunnen de Lerarenbeurs aanvragen. De aanvraagperiode voor schooljaar 2024-2025 loopt van 1 april 2024 tot en met 15 mei 2024. De subsidieregeling wordt begin 2024 gepubliceerd.

 

lerarenbeursaanvraag

Opleidingen met Lerarenbeurs voor scholing

Je kunt voor alle volledige master- en HBO bacheloropleidingen van NTI de Lerarenbeurs aanvragen. Onze opleidingen zijn wettelijk erkend en geaccrediteerd door de NVAO. Je dient wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen, bekijk de voorwaarden op de website van DUO. Het aanvragen gaat digitaal via Mijn DUO. Wat dacht je van de volgende opleidingen?

Top HBO-bachelors

Alle HBO Bacheloropleidingen

De voordelen

Deze beurs komt je tegemoet in de kosten van les- en collegegeld, studiemiddelen en eventuele reiskosten. Ook jouw werkgever wordt niet vergeten: hij of zij kan subsidie ontvangen om jou studieverlof te geven en een vervanger aan te stellen. Zo heb jij de mogelijkheid om je te specialiseren in je vak, bijvoorbeeld met een Master Onderwijskunde of HBO Bachelor Jeugd- en kinderpsychologie.

De opleiding hoeft niet onderwijs gerelateerd te zijn, dus is het ook een mooie kans om je te verdiepen in een ander gebied waar je interesse ligt. Daarbij kun je bij NTI flexibel studeren, je kunt jouw studie sneller afronden en studeert wanneer het jou uitkomt. Zo is een opleiding perfect te combineren met je werk of drukke privéleven.

FlexibelStuderen® bij NTI

Met FlexibelStuderen® van NTI kun je studeren op een manier die echt bij jou past. Zo studeer je via jouw online leeromgeving waar en wanneer je wilt, dus ook vanuit huis. NTI combineert de voordelen van e-learning en zelfstudie met uitstekende begeleiding. De voordelen van FlexibelStuderen® bij NTI maken het voor iedereen mogelijk een flexibele opleiding te volgen.

  • Start met jouw opleiding wanneer je wilt 
  • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert
  • In een online leeromgeving en met echte studieboeken
  • Volg praktijkdagen en webinars wanneer het jou uitkomt
  • Doe digitaal examen wanneer jij eraan toe bent

Meer informatie

Meer informatie over de Lerarenbeurs en het aanvragen hiervan, vind je op de website van DUO. Wil je meer weten over studeren bij NTI? Neem dan contact op met een NTI studieadviseur via 071 – 750 10 10 of mail naar studieadvies@nti.nl.

NTI scoort een 8.1

En daar zijn we heel erg blij mee!

Bij NTI streven we naar kwalitatief goed onderwijs dat voor iedereen bereikbaar is. En wie kan dit beter beoordelen dan onze eigen studenten?

4 sterren Feedback Company

1588 reviews op Feedback Company

LEES MEER