Leraren opgelet: financier jouw opleiding met de Lerarenbeurs

Ben jij leraar en wil je jouw vakkennis uitbreiden of je ergens in specialiseren? Vraag dan de Lerarenbeurs aan bij DUO en volg extra voordelig een NTI-opleiding! Leraren in het primair-, voortgezet-, middelbaar en hoger beroepsonderwijs kunnen de Lerarenbeurs aanvragen van 1 april 2020 tot en met 30 juni 2020. 

Opleidingen met Lerarenbeurs voor scholing

Je kunt voor alle volledige master- en HBO bacheloropleidingen van NTI de Lerarenbeurs aanvragen. Onze opleidingen zijn wettelijk erkend en geaccrediteerd door de NVAO. Je dient wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen, bekijk de voorwaarden op de website van DUO. Het aanvragen gaat digitaal via Mijn DUO. Wat dacht je van de volgende opleidingen?

Masters

Alle Masters

Top 10 HBO bachelors

Beoordeling  
1. HBO Toegepaste Psychologie Lees meer »
2. HBO Rechten Lees meer »
3. HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) Lees meer »
4. HBO Voeding en diëtetiek Lees meer »
5. HBO Technische Bedrijfskunde (TBK) 4enhalfstar.png Lees meer »
6. HBO Pedagogiek Lees meer »
7. HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) Lees meer »
8. HBO SPD Bedrijfsadministratie Lees meer »
9. HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) Lees meer »
10. HBO Integrale veiligheid  Lees meer »

Alle HBO bacheloropleidingen  

De voordelen

lerarenbeursaanvraagDeze beurs komt je tegemoet in de kosten van les- en collegegeld, studiemiddelen en eventuele reiskosten. Ook jouw werkgever wordt niet vergeten: hij of zij kan subsidie ontvangen om jou studieverlof te geven en een vervanger aan te stellen. Zo heb jij de mogelijkheid om je te specialiseren in je vak, bijvoorbeeld met een Master Onderwijskunde of HBO Bachelor Jeugd- en kinderpsychologie.

De opleiding hoeft niet onderwijsgerelateerd te zijn, dus is het ook een mooie kans om je te verdiepen in een ander gebied waar je interesse ligt. Daarbij kun je bij NTI flexibel studeren, je kunt jouw studie sneller afronden en studeert wanneer het jou uitkomt. Zo is een opleiding perfect te combineren met je werk of drukke privéleven.

Meer informatie

Meer informatie over de Lerarenbeurs en het aanvragen hiervan, vind je op de website van DUO. Wil je meer weten over studeren bij NTI? Neem dan contact op met een NTI studieadviseur via 071 – 750 10 10 of mail naar studieadvies@nti.nl.