Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Bedrijfseconomie en -technologie leer je met de MBA-module Operations management

Operations management slaat de brug tussen bedrijfseconomie enerzijds en technologie anderzijds. Een soepel samenspel tussen deze beiden is een toenemend belang op zowel de korte als de lange termijn. De MBA-module Operations management zorgt ervoor dat je huidige ervaring direct wordt gekoppeld aan de literatuur. Je ontwikkelt een eigen visie op producten, markten en diensten.

Waarom een MBA-module?

De MBA-module Operations management is uitermate geschikt als je meer kennis in dit vakgebied wilt vergaren of niet in de gelegenheid bent om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen. Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Deze losse MBA-module is afkomstig uit de volledige MBA-opleiding en bestaat uit het volgen van een praktijkcollegedag en het schrijven van een Core Course Rapport. Mocht je er na afloop van de module voor kiezen om alsnog de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Zo doorloop je de volledige opleiding nog sneller.

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke modules de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Operations management 8168

Bij deze opleiding kun je 3 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Jaar 1

Inleidende fase
  • Operationsmanagement Praktijkcollegedag
    1 EC
  • Operations Management Core Course
    2 EC

Processen binnen organisaties dankzij de MBA-module Operations management

Tijdens de MBA-module Operations management verwerf je inzicht in processen binnen organisaties. Met dit inzicht kun je mogelijke knelpunten snel herkennen zodat de efficiëntie en effectiviteit van de verschillende processen gewaarborgd worden. Operations management omvat processen, organisatiestructuren, strategieën en kwaliteitssystemen. De technische bedrijfskundige kennis die je tijdens deze module van de Master of Business Administration opdoet, pas je direct toe in de praktijk. Hierbij zul je ervaren hoe het is om zelf onderzoek te verrichten en dit toe te passen in zeer complexe systemen in de praktijk.

Verdieping van kennis en inzicht

Verdieping is het sleutelwoord tijdens de MBA-module Operations management. Verdieping van kennis en inzicht. Ook visievorming staat centraal in het programma, door kritisch te lezen en te studeren ontwikkel je een eigen visie op verschillende managementvraagstukken.

Toelating

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot het MBA-programma Operations management dien je hbo werk- en denkniveau te hebben. Indien je de volledige MBA-opleiding wenst te volgen, dien je aan de toelatingseisen daarvoor te voldoen.

Deze module is uitermate geschikt voor (startende) managers en medewerkers op tactisch/strategisch niveau. Ook voor mensen die werkzaam zijn in het vakgebied en meer verdieping wensen zijn MBA-modules enorm nuttig.

Examen

Core Course Rapport

De MBA-module Operations management wordt getoetst middels een schriftelijke opdracht, het Core Course Rapport genaamd. Tevens is deelname aan de praktijkcollegedag incl. voor- en eindopdracht verplicht. Deze praktijkdag is bij het lesgeld inbegrepen.

Studieduur & lesgeld

MBA-programma Operations Management 8168

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 149,50
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company