Basisopleidingen

Twijfel je over welke MBO-opleiding het beste bij je past? Start dan met een basisopleiding. De basisopleidingen zijn gerichte opleidingen, maar minder breed van opzet dan de MBO-opleidingen van het NTI MBO-College. Tijdens de basisopleiding volg je een aantal vakken van de volledige MBO-opleiding. De basisopleidingen zijn binnen korte tijd af te ronden zodat jij snel een goed beeld hebt van de volledige MBO-opleiding.

Gefilterd op:

26 opleidingen en cursussen gevonden in Basisopleidingen Studieduur Beoordeling
Basisopleiding Verpleegkundige UWV voucher €2500,-
De basisopleiding Verpleegkundige volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
9 of 12 maanden
Basisopleiding Apothekersassistente UWV voucher €2500,-
Denk je dat assisteren van de apotheker bij je past? Start dan met de opleiding apothekersassistent. Geen vooropleiding vereist en geen stage!
6 maanden
Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
Wil je zorg en ondersteuning verlenen aan zorgvragers en hen begeleiden bij wonen en welzijn? Start dan met deze MBO-opleiding van NTI!
6 maanden
Basisopleiding Financieel administratief medewerker/Bedrijfsadministrateur UWV voucher €2500,-
Met de Basisopleiding Financieel administratief medewerker/Bedrijfsadministrateur leer de ins en outs van financiële administratie. Schrijf je in!
6 maanden
Basisopleiding Doktersassistente
Het door het bedrijfsleven gewaardeerde Basisdiploma Doktersassistente op MBO-niveau haal je bij het NTI MBO-College! Schrijf je vandaag nog in.
6 maanden
Basisopleiding Medewerker administratie/secretariaat en receptie
Met de Basisopleiding Medewerker administratie/Secretariaat en receptie leer je secretariële en administratieve taken uitvoeren. Schrijf je in!
6 maanden
Basisopleiding Verzorgende IG UWV voucher €2500,-
Wil je in de toekomst werken als verzorgende in bijvoorbeeld de thuiszorg? Schrijf je dan in voor de Basisopleiding Verzorgende IG van NTI.
6 maanden
Basisopleiding Tandartsassistente UWV voucher €2500,-
Wil je aan de slag als tandartsassistente? Start dan snel met de Basisopleiding Tandartsassistente van het NTI MBO-College en maak je droom waar!
6 maanden
Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie UWV voucher €2500,-
De Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie leert je in 6 maanden de ins en outs van marketing en communicatie. Schrijf je snel in!
6 maanden
Basisopleiding Sport en bewegen
Houd je van sporten en organiseren? Start dan nu met de Basisopleiding Sport en bewegen van het NTI MBO-College. Studeer flexibel en op je eigen manier!
9 of 12 maanden
Basisopleiding Luchtvaartdienstverlener
Basisopleiding Luchtvaartdienstverlener: ideaal voor mensen die werken en toch willen studeren! Vraag onze gratis studiegids aan voor meer informatie.
6 maanden
Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang
Met de Basisopleiding SPW Kinderopvang leer je alle theorie van de volledige MBO-opleiding van het NTI. Start vandaag nog en studeer op je eigen manier.
6 maanden
Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
Met de Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker leer je de basis van het werken bij een kinderopvang! Schrijf je nu in!
6 maanden
Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen
Wil jij leren hoe je specifieke doelgroepen zoals ouderen en gehandicapten kunt begeleiden? Start met de basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen!
6 maanden
Basisopleiding Pedicure
Met de basisopleiding pedicure leer je de basistechnieken. Behaal binnen 9 maanden een NTI-diploma. Lesgeld is inclusief lesmateriaal. Vraag de gids aan!
9 of 15 maanden
Basisopleiding Begeleider gehandicaptenzorg
Als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg begeleid je cliënten met een beperking. Spreekt dit je aan? Start met opleiding Begeleider Gehandicaptenzorg!
6 maanden
Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
Wil je persoonlijk begeleider van specifieke doelgroepen worden? Start met deze opleiding. Geen stage en geen vooropleiding nodig! Lees meer.
6 maanden
Basisopleiding Schoonheidsspecialiste
De Basisopleiding Schoonheidsspecialiste volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
12 maanden
Basisopleiding Assistent dienstverlening en zorg
Leer tijdens de basisopleiding Assistent dienstverlening en zorg hoe je collega’s kunt assisteren of mensen kunt verzorgen. Vraag de studiegids aan!
6 maanden
Basisopleiding Onderwijsassistent
Werk jij graag met kinderen en wil je een docent bijstaan in de les? Start dan de Basisopleiding Onderwijsassistent van het NTI MBO-College! Gratis Gids?
6 maanden
Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie
Leer de meest uiteenlopende evenementen te organiseren met de basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI MBO-College! Start vandaag nog!
6 maanden
Basisopleiding Sociaal maatschappelijk dienstverlener
Na de basisopleiding Sociaal maatschappelijk dienstverlener kun jij anderen helpen. Je kunt elke dag starten en er is geen vooropleiding vereist.
6 maanden
Basisopleiding Dierenartsassistent paraveterinair
Altijd al met dieren willen werken en benieuwd of het beroep dierenartsassistent iets voor jou is? Ontdek het met de basisopleiding Paraveterinair!
6 maanden
Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener
De Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener van NTI maakt je in 6 maanden wegwijs in juridische administratie. Schrijf je snel in!
6 maanden
Basisopleiding Secretaresse-Directiesecretaresse
Tijdens de Basisopleiding Secretaresse/Directiesecretaresse leer je basisvaardigheden van een secretaresse. Schrijf je in en begin morgen!
6 maanden
Basisopleiding Interieuradviseur
Wil jij aan de slag als interieuradviseur? Deze basisopleiding is de perfect voor jou! Je leert alles over meubels, stoffering, kleur en verlichting.
6 maanden
Volgende 26 opleidingen en cursussen