Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Binnen zes maanden een certificaat

Wil jij graag in de toekomst als beveiliger aan het werk? Maar wil je eerst kennismaken met de theorie? Dan is de vakopleiding Certificaat Beveiliging B van het NTI-MBO College echt iets voor jou! In zes maanden word je klaargestoomd voor drie theoretische examens van de SVPB. Met deze opleiding beschik je niet alleen over de theoretische kennis, maar kun je ook eenvoudig doorstromen naar de volledige MBO-opleiding Beveiliger.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Het NTI is een toonaangevende onderwijsinstelling op het gebied van erkende HBO- en MBO-opleidingen en biedt daarnaast een groot scala aan cursussen aan. De cursussen van het NTI kenmerken zich door goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

  • De kennis en kunde die we in de loop der jaren hebben opgebouwd bij het aanbieden van HBO- en MBO-opleidingen zorgen ervoor dat ook onze cursussen inhoudelijk aan de laatste eisen voldoen. 
  • Daarnaast maken we gebruik van een moderne digitale leeromgeving waar je contact hebt met je mentoren, je docent en je medestudenten. 
  • Onze docenten beschikken over ruime professionele ervaring op hun vakgebied en hebben een didactische achtergrond. Deze combinatie van kwalitatief hoogwaardige cursussen en zeer betaalbare lesgelden zorgt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding van misschien wel alle afstandopleiders van Nederland.

Inhoud

Theoretische opleiding

Tijdens deze vakopleiding wordt alle theoretische kennis waarover een beveiliger moet beschikken behandeld. Na het volgen van deze vakopleiding en het behalen van het certificaat kun je aantonen dat je over deze vakkennis beschikt. Wil je liever een volledige opleiding voor beveiliger volgen? Kijk dan eens bij de opleiding MBO Particulier beveiliger van het NTI-MBO College.

Inhoud van de opleiding

De vakopleiding Certificaat Beveiliging B is een theoretische opleiding en bestaat uit drie onderdelen:

  • Beveiliging van gebouwen 
  • Wettelijke kaders BVL 
  • Waarnemen en noteren

Inclusief lesmateriaal

Na inschrijving ontvang je een compleet lespakket. Studieboeken zijn, tenzij anders vermeld, al bij het lesgeld inbegrepen. Je bespaart dus veel geld, want aanschaf van dure studieboeken is bij het NTI MBO-college niet aan de orde!

Toelating

Een vooropleiding is niet verplicht

Om de vakopleiding Certificaat Beveiliging B te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de opleiding. Het niveau van de opleiding komt overeen met MBO-niveau.

Examen

Theoretische examens

De examens voor de vakopleiding Certificaat Beveiliger B worden afgenomen door de centrale examencommissie van de SVPB. Het examenprogramma bestaat uit drie theoriedelen en wordt online geëxamineerd. Voor meer informatie over de examenkosten verwijzen wij je graag naar de website van de SVPB.

Doorstromen na de opleiding

De MBO-opleiding Beveiliger van het NTI MBO-College sluit goed aan op deze opleiding. Als je de examens van Certificaat Beveiliger B met een voldoende afsluit, ontvang je een vrijstelling voor deze onderdelen bij de volledige MBO-opleiding.

Beroepen

Het beveiligingsberoep

Tijdens deze opleiding wordt alle vakinhoudelijke theorie behandeld die je als toekomstig beveiliger nodig hebt. Je kunt als gediplomeerd beveiliger bij een beveiligingsdienst werken. Je controleert en surveilleert dan bijvoorbeeld in kantoren, alarmcentrales of scholen. Ook kun je werken als arrestantenbewaker, detentietoezichthouder of als geld- en waardetransporteur. Het werken in de beveiliging is dan ook een zeer afwisselend en uitdagend beroep!

Studieduur & lesgeld

Certificaat Beveiliging B 5462

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 66,67
Nu met 25% korting € 50,00
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 50,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is het aanbevolenstudietempo

Nog 9 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.5