Ervaringen

MBO Apothekersassistent
4 sterren - gebaseerd op 6 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal
Examens

Ik vond deze opleiding heel goed schriftelijk te doen. Het concept van het NTI werkt heel goed. Op diverse manieren heb je contact met docenten, mentoren en medestudenten. Het is wel belangrijk voor jezelf een goede planning te maken, maar dan loopt het gesmeerd en is deze opleiding binnen twee jaar te behalen.

Positief! Studeren in je eigen tempo. Als je vragen hebt kun je bellen, dus goede begeleiding. Als je voor de tweede keer bij het NTI studeert krijg je 15%korting! Op het forum kun je contact leggen met medestudenten. Al met al positief!

Thuis studeren was voor mij de beste oplossing. Na jaren 'normaal' onderwijs gevolgd te hebben was ik nu klaar met het reizen enz. Thuis studeren was dus de uitkomst! Ik heb prettige ervaringen met het NTI en de digitale examens sluiten goed aan bij de lesstof.

262.JPG

Ik heb nog niet zoveel ervaring met het NTI, want ik ben net begonnen met mijn studie. Als ik op deze manier verder kan studeren, vind ik het een goed systeem voor mensen die thuis willen studeren.

Super leuke opleiding en de praktijkdagen zijn hartstikke leuk. De boeken zijn echter wel wat verouderd en dat er nog wordt bereid is eigenlijk niet meer nodig, want het wordt in de praktijk bijna nergens meer gedaan.

Ik zat op Capabel hiervoor en betaalde me de pleuris. Ik kreeg daar niet de aandacht die ik nodig had en me mentor die was meer bezig met zichzelf dan de leerlingen. Bij het NTI heb ik dat totaal niet. De mentoren proberen je altijd te helpen en staan voor je klaar. En dat vind ik super fijnn.