Ervaringen

MBO Doktersassistent
4 sterren - gebaseerd op 16 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

De doktersassistente-opleiding is een leuke opleiding om te doen. Het is geweldig dat je via NTI zelf dagelijks een digitaal examen kan plannen, waar en wanneer je maar wil.

Ik ben in juli begonnen met de opleiding Doktersassistente. Het fijne van de NTI is dat als je snel door de stof heengaat, je de overige vakken versneld toegestuurd kan krijgen. Het is dus echt studeren op je eigen tempo. Hierdoor was ik binnen 4 maanden met de theorie klaar. De examens kan je in de buurt afleggen, het scheelde mij dik een uur reistijd. De praktijkdagen zijn goed georganiseerd, en heel gezellig en leerzaam. Dat het NTI bevalt blijkt in mijn geval wel, ik ben eind oktober met een 2e studie begonnen, HBO Toegepaste Psychologie! En met veel plezier!

Ik vond het een goede opleiding die wel veel discipline vergt, vooral met een gezin, een baan en stage.

Het was even zoeken waar ik moest beginnen en jammer dat de startdag pas in augustus was, maar uiteindelijk ben ik lekker op weg en weet ik alles te vinden. Bij vragen krijg ik snel antwoord en de praktijkdagen en examens zijn goed geregeld.

GetAttachment

Ik vind het NTI heel ideaal voor vrouwen met kinderen. Door het NTI ben ik zelfstandiger geworden. Ik maakte een schema voor mijn studie en probeerde normaal 6 tot 8 uur per week te studeren. Gelukkig heb ik tot nu toe alles goed gedaan behalve een examen, daar ben ik nu mee bezig.

Ben net begonnen met de opleiding doktersassistente. Goede studieboeken en goede begeleiding. Je kunt altijd bellen of mailen als je iets wilt weten. Erg fijn dus.

Het is niet altijd makkelijk om een gezin, baan, stage en opleiding te combineren. De leerstof per examen is ook vrij veel.

Je kunt je tijd precies indelen naar je leefsituatie, praktijkdagen waren leuk!

Als je het boekenpakket thuis krijgt is het eerst uitzoeken op welke manier je gaat beginnen, welke boeken als eerste belangrijk zijn. Er zit geen duidelijke beschrijving bij welke boeken je voor weke toets moet leren. Dit heb ik in Fronter moeten opzoeken want als je de mentoren belt geven die geen duidelijk antwoord. Ik heb nu mijn weg gevonden in de opleiding.

+ prima studie, goed te combineren met gezin.
- hoge extra kosten, weinig keuze praktijkdagen. maar 2x per jaar

Mijn ervaring is dat je rustig in je eigen tempo kan studeren ook heb je een druk dagelijks leven, het is goed te combineren.

Zo fijn om mijn eigen tijd in te delen. Ik ben al met meerdere opleidingen gestopt in het verleden omdat ik altijd in tijdnood zat of problemen had in combi met werk en gezin. Studeren via het NTI is voor mij d

Deze opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik in bijna alle 'keukens" van het ziekenhuis waar ik werkzaam ben heb kunnen kijken. Ik heb geleerd om anders naar onderzoeken en behandelingen te kijken en ben in staat om de pati

Momenteel volg ik de opleiding dokterassistente niveau 4. Ik vind het vooral fijn dat ik thuis kan studeren via het NTI, omdat ik daarnaast ook nog een baan heb. Kortom voor mij de beste keuze!

Ik heb op een plezierige en duidelijke manier de basisopleiding voor tandartsassistente bij het NTI gevolgd. Deze positieve ervaring heeft mij doen besluiten om nog een opleiding bij het NTI te volgen, ditmaal MBO Doktersassistente.

Een leuke opleiding waarbij alle vrijheid binnen de grenzen gebruikt kan worden. Je moet zeker wel de pit hebben om jezelf erdoorheen te slepen, maar met die eigenschap ben je binnen. Mijn NTI doktersassistente opleiding heeft er zelfs voor gezorgd dat ik wist hoe ik moest handelen tijdens een zeer ongelukkig misdrijf. Bedankt NTI.

544.jpg