Ervaringen

Italiaans voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 9 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Niet mijn eerste ervaring met NTI en jullie zijn nog steeds de beste.

Mijn ervaring met deze cursus is heel goed.

Ik volg al een aantal talen tegelijk, maar ik wilde perse ook Italiaans doen. Mijn keuze viel op het NTI omdat ik Italiaans bij een andere onderwijsinstelling onvoldoende vind. Veel te weinig geluidsmateriaal waardoor ik de uitspraak niet goed onder de knie krijg. Nu met de aanvulling van het Italiaans van het NTI gaat het prima. Al het studiemateriaal staat namelijk ook op de cd en dat is perfect! Nu leer ik het dus beter. En net als bij de andere talen mijn complimenten voor het lesmateriaal. Een echte aanrader om een taal te kiezen bij het NTI.

229.JPG

Leuke cursus in prima tempo. Het prettige is dat je zelf kunt bepalen wanneer je meer of even wat minder wilt studeren. Het werk kwam netjes gecorrigeerd terug. Jammer dat de cursus afgelopen is!

Ik moet nog beginnen met mijn opleiding, maar het ziet er nu al goed uit!

Ik ben net begonnen aan deze thuisopleiding, tot nu toe is alles heel duidelijk en heb ik er zin in!

Ik ben recent begonnen met de cursus italiaans voor beginners, ik had al wat voorkennis van deze taal. Ben in het bezit van een hbo-opleiding en kan nu al wel zeggen dat het niveau in ieder geval goed is. Ik was in het begin bang dat het misschien wat te makkelijk zou zijn, maar dat is zeker niet waar. Op een redelijk goed tempo leer je vanaf het begin stapsgewijs nieuwe woorden in combinatie met zinnen. Vervolgens na 4 lessen krijg je een soort toets waarin je de geleerde stof samenvoegt. Kortom, de inhoud is goed vorm gegeven.

Het is erg prettig dat je vrij snel duidelijke feedback krijgt op je huiswerk. D.m.v de cursus leer je Italiaans, je gaat wat dieper op de taal in. Wil je echter de standaarddingen leren, die je nodig hebt op vakantie, dan kun je beter voor een andere cursus gaan. Voor een goed taalinzicht is dit de perfecte cursus. Er zitten nog wat kleine schoonheidsfoutjes in, maar ik durf te zeggen dat een ieder aan het eind van de cursus een aardig woordje Italiaans spreekt. Erg leuk zijn de kleine blokjes met gewoontes en gebruiken in Itali

Hele leerzame cursus, heel flexibel in tijdsindeling

600.jpg