Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Breid je taalkennis uit met de cursus Russisch voor gevorderden

Beheers je de mondelinge en schriftelijke basisbeginselen van de Russische taal al redelijk? Met de cursus Russisch voor gevorderden van NTI kun je je kennis opfrissen en uitbreiden. Na afloop van deze cursus beheers je de taal op hoog niveau zowel in woord als geschrift. Je spreekt vloeiend Russisch. Je spreek- en luistervaardigheden zijn goed ontwikkeld en je beheerst ruim 1.500 Russische woorden. Je kunt gesprekken voeren in het Russisch en moeiteloos Russische teksten (kranten, boeken, enzovoort) lezen en begrijpen. Kortom: je zult je na de cursus Russisch voor gevorderden thuis voelen wanneer je Rusland bezoekt!

Inhoud

Russisch voor gevorderden: oplopende moeilijkheidsgraad

De cursus Russisch voor gevorderden bestaat uit 32 lessen. Bij het lesmateriaal ontvang je ook een Russische alfabetkaart, zodat je altijd snel iets kunt nazoeken. In iedere les van de cursus Russisch voor gevorderden wordt een aantal nieuwe woorden aangeboden en worden nieuwe grammaticaonderdelen uitgebreid besproken. De oefeningen in de les passen bij de besproken grammatica. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen loopt op naarmate je verder komt in de cursus. Naast het uitbreiden van je kennis van de Russische taal leer je tijdens de cursus steeds meer over het imposante land, de bevolking en haar gebruiken.

Online leeromgeving

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. Hier vind je veel inspiratie en alle geluidsbestanden om de stof te oefenen. In de online leeromgeving lever je ook jouw opdrachten in en krijg je feedback. Zo kun je niet alleen schriftelijke opdrachten, maar ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak.

Toelating

Je voorbereiding op de cursus Russisch voor gevorderden

Een behoorlijke kennis van de Russische taal overeenkomend met tenminste VMBO+ niveau en Russische schrijfvaardigheid op HAVO-niveau of de NTI-cursus Russisch voor beginners is noodzakelijk.

Examen

Studieduur & lesgeld

Russisch voor gevorderden 1509

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Russisch voor gevorderden, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Russisch voor gevorderden
4.5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Uitstekend gebalanceerde cursus. Als voormalig talendocent heb ik veel waardering voor de opzet van de lessen.

Bekijk alle ervaringen