Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Ontwikkel je basiskennis van het Duits

Is het voor jou nuttig om je in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië, Oost-Europa en landen rond de Middellandse Zee verstaanbaar te maken? Dan is de cursus Duits voor beginners echt iets voor jou! In korte tijd zul je Duits leren lezen, spreken en schrijven. Deze taal is tegenwoordig net zo belangrijk als de Engelse taal. Na afloop van de online cursus Duits voor beginners zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1500 Duitse woorden. Ook kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Schrijf je dus snel in voor de cursus Duits!

Voor wie is de cursus Duits geschikt?

De cursus Duits is geschikt voor iedereen die meer kennis wil ontwikkelen van de Duitse taal. Na afloop zijn je spreek- en luistervaardigheden ontwikkeld en kun je de taal zelfs op zakelijk gebied gebruiken. Je eerste woorden Duits leren? Dat doe je met de cursus Duits voor beginners van NTI.

Inhoud

Wat leer ik?

Tijdens de cursus Duits leer je woorden, het vormen van zinnen en grammatica. Je hebt na het afronden van deze cursus Duits leren spreken. De kennis die je met deze cursus opdoet, stelt je in staat zowel mondeling als schriftelijk de Duitse taal te gebruiken. Het is een praktische cursus: je gaat aan de slag met situaties als boodschappen doen en de weg vragen. Je oefent in een online leeromgeving en met echte studieboeken, waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je snel en goed Duits leren. Verder leer je tijdens de cursus Duits onder andere:

  • ruim 1500 woorden;
  • jezelf voorstellen;
  • iemand begroeten;
  • gesprekken voeren.

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Duits

Om de cursus Duits te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal van de cursus Duits opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Duits. Zo zal je snel Duits leren.

Examen

Doorstromen na de cursus Duits voor beginners

Na het afronden van de cursus Duits voor beginners heb je alle basiskennis in huis. Wil je de Duitse taal nog beter onder de knie krijgen en nog meer Duits leren? Start dan met de cursus Duits voor gevorderden. Je zult dan op een hoger niveau Duits leren. Als oud-student van het NTI ontvang je 15% korting op het lesgeld van deze gevorderdencursus! Heb je in je werk te maken met Duitstalige relaties? Dan kun je ervoor kiezen om de Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits van 2 maanden te volgen of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Duits van 6 maanden. Ook hiervoor ontvang je 15% korting op het lesgeld. 

Studieduur & lesgeld

Duits voor beginners 1432

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Duits voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Duits voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 12 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ik vind het leuk studeren bij het NTI, je krijgt de juiste uitleg van je docent en ook krijg je je huiswerk lekker snel terug.
Top, geen klachten alleen maar positief.

Mijn ervaring met het NTI is alleen maar positief: Leren op je eigen tempo, de ene week iets meer, de andere week iets minder. Maar de feedback, die komt altijd even snel. Dit is pas echt leren zoals je het zelf het prettigst vindt.

Bekijk alle ervaringen