Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Ga de diepte in met de cursus Spaans voor gevorderden

Beheers je de Spaanse taal zowel mondeling als schriftelijk al redelijk? Dan kun je met de cursus Spaans voor gevorderden van het NTI je kennis opfrissen en uitbreiden. Zo wordt de grammatica uitgebreid behandeld, wordt er veel aandacht besteed aan leesvaardigheid en leer je zelf teksten schrijven. Ook leer je corresponderen in het Spaans en een telefoongesprek voeren.

Na afloop van de cursus Spaans voor gevorderden zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 2.650 Spaanse woorden. Met deze kennis zul je je zonder moeite in het Spaans verstaanbaar kunnen maken. Schrijf je dus snel in voor de cursus Spaans voor gevorderden!

Wil jij eerst de basis van de Spaanse taal leren? Dan is de cursus Spaans voor beginners van NTI iets voor jou!

Wat krijg je als je de cursus Spaans gaat doen bij NTI?

Cursus Spaans - het lespakket

Inhoud

Wat leer je in de cursus Spaans voor gevorderden?

In iedere les van de cursus Spaans voor gevorderden leer je een aantal nieuwe woorden. Tijdens de lessen worden een aantal thema’s en een aantal onderdelen van de grammatica behandeld. De oefeningen in de les passen bij die grammatica en bevatten de nieuwe woorden. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen loopt op naarmate je verder komt in de cursus Spaans voor gevorderden. Bijna iedere laatste les van ieder lesboekje is een herhaling van de stof. In deze laatste les pas je alle aangeboden grammatica nog eens toe. In iedere herhalingsles van de cursus Spaans voor gevorderden vind je een leestekst over een van de landen waar Spaans wordt gesproken, zoals Mexico, Venezuela, Chili, Peru, Colombia, Argentinië, Cuba en de Canarische eilanden.

Toelating

Vooropleiding voor de cursus Spaans voor gevorderden

Een behoorlijke kennis van de Spaanse taal overeenkomend met tenminste VMBO+ niveau en Spaanse schrijfvaardigheid op HAVO-niveau of de NTI-cursus Spaans voor beginners is noodzakelijk.

Examen

Studieduur & lesgeld

Spaans voor gevorderden 1506

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Spaans voor gevorderden, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Spaans voor gevorderden
5 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Het is heerlijk leren met het NTI thuisstudieprogramma

Erg handig dat ik mijn eigen tijd kan indelen, gezien ik een druk leven geniet.

Bekijk alle ervaringen