Flexibel Studeren® bij NTI

#1

Werken als verzorgende IG

Heb jij interesse om te werken in de individuele gezondheidszorg? Lees op deze pagina alles over de mogelijkheden als verzorgende IG.

Ben jij de verzorger die cliënten nodig hebben?

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het toedienen van medicatie, de persoonlijke verzorging en de dagbesteding van een cliënt. Bij de opleiding verzorgende IG leer je ook persoonlijke aandacht te geven aan cliënten en om goed naar hen te kunnen luisteren en gesprekken te voeren. Er is een blijvende vraag naar personeel in deze sector en de zorg in het algemeen. Jouw baankansen zijn dus gunstig!

Bekijk de opleidingen in de ig

Op welk niveau is de opleiding verzorgende IG?

Alle opleidingen tot verzorgende in de IG zijn op mbo-niveau. Om te beginnen als verzorgende IG heb je dus een mbo-diploma nodig. Bij NTI haal jij dat erkende diploma.

Begin wanneer jij dat wilt met een VIG opleiding!

Hier vind jij een aantal opleidingen waarmee je een wettelijk erkend diploma of NTI-diploma haalt. Na het afronden van je studie kun je gelijk beginnen in de IG. Welke opleiding je kiest hangt onder andere af van jouw vooropleiding en wat je precies wilt gaan doen in de IG. Klik op de opleiding voor meer informatie over onder andere toelatingseisen, het studieprogramma en stage lopen.


Hulp nodig bij je studiekeuze? Onze studieadviseurs staan voor je klaar!

Gratis studieadvies

Neem een kijkje bij andere zorgopleidingen!

Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Verzorgende IG, maar twijfel je nog tussen andere zorgopleidingen? Bekijk dan de andere mogelijkheden! De kans op een baan is gunstig, omdat er een groot personeelstekort is. Ook is geen dag hetzelfde en je hebt veel contact met mensen. 

Ontdek werken in de zorg

MBO Keuzedelen

Heb je al een mbo-diploma en wil je je in korte tijd specialiseren in een bepaalde beroepsvaardigheid? Dan komt een MBO Keuzedeel goed van pas. Na afloop ontvang je een officieel erkend mbo-certificaat.

Alle MBO Keuzedelen

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest