Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Een manager is van alle markten thuis

Wil je als manager de stuwende kracht zijn achter je medewerkers? Met de erkende opleiding Nemas® Basiskennis management (NBM) van het NTI leer je algemene basiskennis op managementgebied! Leidinggeven is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Maar van een manager wordt ook verwacht dat hij een bijdrage levert aan de koers die het bedrijf vaart, dat hij inspirerend is en dat hij een visie heeft. Een manager moet, met andere woorden, van alle markten thuis zijn. Het NTI leidt je binnen een jaar op voor het officieel erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Uiteraard studeer je flexibel en op jouw moment. Schrijf je nu in!

Inhoud

Van communicatie tot kosten en financiële functie

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de opleiding Nemas® Basiskennis management (NBM):

Studieprogramma

Nemas® Basiskennis management (NBM):

 • Bestuurs- en bedrijfsvoering
 • Planning en procesbeheersing
 • Organiseren
 • Communicatie
 • Personeelsbeleid
 • Marketing
 • Productie
 • Kosten

Toelating

Een vooropleiding is niet noodzakelijk

Om de beroepsopleiding Nemas® Basiskennis management (NBM) te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de opleiding. Het niveau van de opleiding Nemas® Basiskennis management (NBM) komt overeen met mbo-niveau.

Examen

De erkende examens van Nemas basiskennis management

De opleiding Nemas® Basiskennis management leidt je op tot het erkende examen Nemas® Basiskennis management dat wordt afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Als je het examen met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je het diploma Nemas® Basiskennis management.

€ 25,- voordeel op de examenkosten

AssociatieLogoCcmykdef_3.jpgMet een diploma op zak maak jij meer kans op de arbeidsmarkt. Om het behalen van een diploma te stimuleren, geeft NTI je daarom een speciale korting cadeau van € 25,- per examen. Je betaalt dus geen € 168, maar € 143. Dit is een unieke kans, want NTI is de enige opleider waarbij je dit voordeel krijgt. De examenkosten betaal je tegelijk met het lesgeld aan NTI. De examens boek je bij de Associatie wanneer jij er klaar voor bent. Voor meer informatie over het examen verwijzen we je naar www.associatie.nl.

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo.

De examenkosten bedragen € 17,88 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Studieduur & lesgeld

Nemas basiskennis management 1658

Studietempo in maanden 6 Maanden 8 Maanden * 10 Maanden
Uren per week 7 5 4
Lesgeld per maand € 93,00 € 69,75 € 55,80
Nu met 50% korting € 46,50 € 34,88 € 27,90
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 6 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2017 ontvang je € 107,64 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.


Handige extra's

Examentraining Nemas Basiskennis Management

Wil jij je optimaal voorbereiden op het examen en persoonlijke feedback krijgen op de onderdelen die jij moeilijk vindt? Kies dan voor de klassikale examentraining. Aan de hand van een proefexamen dat je maakt, geeft de docent extra aandacht aan de fouten en de opgaven die voor jou extra uitleg nodig hebben. Het totaalbedrag hieronder betaal je in termijnen.

€ 99,04    (eenmalig)

Ervaringen

Nemas® Basiskennis management (NBM)
4.5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ik ben net begonnen met deze studie. Ik wil graag een extra diploma halen in een hele andere branche. Ik ben erg tevreden en heb altijd snel reactie terug van mijn mentor.

Als goed ervaren. Wel was het fijner geweest als ik meer was geinformeerd over de bijbetaling van de examens.

Bekijk alle ervaringen