Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Leer professioneel presenteren met PowerPoint

Wil je presentaties maken die blijven boeien? Wil je je producten en diensten optimaal onder de aandacht brengen van je doelgroep? Dan is de cursus PowerPoint van NTI je op het lijf geschreven. Je leert professioneel werken met het meest gebruikte presentatieprogramma ter wereld: Microsoft PowerPoint. Wil je dit programma volledig en op een professionele wijze onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor de cursus PowerPoint!

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die Microsoft PowerPoint wil leren beheersen. Aan het einde van deze cursus weet je op welke manier PowerPoint werkt en hoe je een professionele presentatie maakt.

Inhoud

Wat leer ik?

Of PowerPoint nu helemaal nieuw voor je is of je al een tijd met het programma werkt: voor zowel beginners als gevorderden is deze NTI-cursus zeer geschikt. Het lesmateriaal van de cursus PowerPoint is zorgvuldig samengesteld en maakt gebruik van de Visual Steps-methode. Deze boeken zijn zodanig geschreven dat je zelfstandig en in je eigen tempo de basishandelingen leert kennen. Door de opzet van je cursus merk je al gauw dat je continu zelf aan het werk, en dus aan het leren bent. Geen lange stukken tekst, maar direct zelf aan de slag met PowerPoint!

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Dia’s maken met tekst en afbeeldingen
  • Dia’s maken met tabellen, grafieken en organigrammen
  • Dia’s maken met een mediafragment
  • Presentaties bewerken en animaties aanpassen
  • Handvatten voor het presenteren van de door jou gemaakte presentatie

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus PowerPoint te volgen heb je geen bepaalde vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus.

Systeemeisen voor de cursus PowerPoint

Voor deze cursus dien je over een computer met de Nederlandse versie van PowerPoint 2013 of 2016 te beschikken. Deze cursus is geschikt voor PowerPoint 2016 én 2013.

Examen

Studieduur & lesgeld

PowerPoint 2016 1305

Studietempo in maanden 2 Maanden *
Uren per week 4
Lesgeld per maand € 156,00
Nu met 50% korting € 78,00
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 7 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus PowerPoint, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.3