Omschrijving

Met meer zelfvertrouwen aan het werk!

Vind jij het lastig om jezelf te laten horen op je werk? Sta jij liever op de achtergrond? En zeg je te snel ja of wil je juist effectiever werken? Door te werken aan je assertiviteit, je zelfbewustzijn, ben je deze situaties voortaan de baas. Tijdens de 2-daagse assertiviteitstraining werk je aan vaardigheden die jou direct helpen om assertiever op je werk te verschijnen. Je ontwikkelt je zelfvertrouwen en leert om voor jezelf op te komen. Samen met gelijkgestemden ga je aan de slag met het stellen van grenzen, geven van feedback en het formuleren van een mening. In een veilige omgeving werk je aan jezelf en maak je stappen in je persoonlijke ontwikkeling.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)

Inhoud

Wat leer ik?

Studieprogramma

Tijdens de assertiviteitstraining komen de volgende thema's en vaardigheden aan bod:

 • Voor jezelf opkomen
 • Je weerbaarheid vergroten
 • Feedback geven én ontvangen
 • Assertiviteit in verschillende situaties
 • Omgaan met belemmerende gedachten
 • Formuleren van een eigen mening
 • Jezelf meer naar de voorgrond brengen
 • Grenzen stellen
 • Groepsdynamica

Les op locatie én online

Assertiever worden lukt het beste als je veel oefent. Daarom volg je deze training met een groepje en kun je het geleerde direct uitproberen in de praktijk. Je volgt twee lessen waarvan één op locatie en één in een virtual classroom. Je krijgt les van een professional uit het werkveld en samen met medestudenten ga je aan de slag met oefeningen.

Zodra je gestart bent met de training kun je in jouw online leeromgeving zien waar en wanneer de trainingen plaatsvinden. Het eerste deel van de training vindt plaats op zaterdag 21 september, 2024 en het tweede deel op zaterdag 5 oktober, 2024.

Innovatieve en gepersonaliseerde online leeromgeving

Tijdens je studie maak je gebruik van jouw persoonlijke online leeromgeving. Hier vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal. Lees meer over de online leeromgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw studiebegeleider. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Iedereen kan meedoen

Voor de Training Assertiviteit op het werk zijn geen toelatingseisen. Je volgt de training in kleine groepjes in een veilige omgeving zodat de training toegankelijk is voor iedereen.

Heb je vragen?

Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact op.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus afgerond? Dan kun je een certificaat aanvragen voor €34,95. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Kosten Training Assertiviteit op het werk 5904

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame