Omschrijving

Verbeter je Engels op professioneel niveau

Beheers je de basics van de Engelse taal, maar schiet je kennis tekort bij moeilijke gesprekken en ingewikkelde artikelen? De cursus Engels B1 brengt jouw Engels naar een hoger niveau, zowel in gesprekken als op papier. Ook leer je meer over de Engelse cultuur. Na afloop kun je moeiteloos Engelse correspondentie en nieuwsartikelen lezen en zakelijke gesprekken voeren. De cursus Engels B1 is een echte must als je wilt werken of studeren in het buitenland, of in een internationale omgeving in Nederland. Met deze compacte online cursus breng je in korte tijd jouw Engels naar B1-niveau. Schrijf je in en ga direct van start!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)

Inhoud

Inhoud

Aan de slag met de cursus Engels B1

Tijdens de online cursus Engels B1 leer je lezen, schrijven en spreken op Engels B1 niveau. Elk hoofdstuk behandelt een ander thema of specifiek onderdeel van de Engelse grammatica. Daarbij horen oefeningen die hierop aansluiten. Elke les groeit je woordenschat en kennis van de Engelse taal, waardoor je deze vloeiend kunt spreken. De moeilijkheidsgraad van de lessen loopt gedurende de cursus op.

Studieprogramma

In de cursus Engels B1 komen de volgende thema's aan bod:

 • Zakelijke interacties
 • Herinneringen ophalen
 • (Milieubewust) Zakelijk reizen
 • Zakelijke contacten/telefoongesprekken
 • Correspondentie
 • Nieuws(artikelen)
 • Uitvindingen en moderne technologie

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de cursus Engels B1. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis je studieduur verdubbelen, mocht je het niet op tijd halen

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In je online omgeving vind je allerlei gesproken teksten van mensen met Engels als moedertaal. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je woorden oefent en je opgedane kennis op de proef stelt. Hij houdt jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: onderdelen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Voor wie is de cursus Engels B1 geschikt?

Om mee te doen, heb je al een behoorlijke kennis van de Engelse taal die overeenkomt met tenminste vmbo+/havo-niveau (vergelijkbaar met A2 van ERK). Heb je de NTI-cursus Engels voor beginners (niveau A2) afgerond? Engels B1 is een mooie opvolger!

Vragen?

Heb je nog vragen over het niveau of de inhoud van de cursus Engels B1? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Ga voor een internationaal erkend Cambridge certificaat

Als afronding van de cursus Engels B1 kun je een officieel Cambridge B1 examen afleggen. Als je slaagt, ontvang je het officiële Cambridge certificaat. Hiermee kun je overal ter wereld aantonen dat je Engels beheerst op B1 niveau van het ERK (Europees Referentiekader). Meer informatie over het examen en de kosten vind je via het officiële examencentrum Zwiers Language & Exam Centre.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Wil je geen examen doen? Dan kun je ook een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe. Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink het aan bij de inschrijving en ontvang € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Kosten Engels ERK B1 1983

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Engels B1, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame

Sara - Beveiliger 2

Lindsey - HBO Bachelor MWD