Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Adequaat informatiemanagement

De laatste jaren leiden technologische ontwikkelingen in hoog tempo tot nieuwe mogelijkheden. Deze nieuwe mogelijkheden worden afgezet tegen bedrijfsdoelstellingen. Daarmee dringt informatiemanagement door tot het strategische niveau van de organisatie. De MBA-module Informatiemanagement ziet het belang van een goede informatiemanager sterk toenemen. Deze module van de volledige Master of Business Administration (MBA-opleiding) is een ware verrijking van jouw kennis en inzicht op het gebied van informatiemanagement.

Waarom een MBA-module?

De MBA-module Informatiemanagement is uitermate geschikt als je meer kennis in dit vakgebied wilt vergaren of niet in de gelegenheid bent om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen. Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Deze losse MBA-module is afkomstig uit de volledige MBA-opleiding en bestaat uit het volgen van een praktijkcollegedag en het schrijven van een Core Course Rapport. Mocht je er na afloop van de module voor kiezen om alsnog de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Zo doorloop je de volledige opleiding nog sneller.

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke modules de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Informatiemanagement 8170

Bij deze opleiding kun je 3 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Jaar 1

Inleidende fase
  • Informatie Management Praktijkcollegedag
    1 EC
  • Informatiemanagement Core Course
    2 EC

Razendsnelle informatieverspreiding

Binnen en buiten organisaties wordt informatie razendsnel verspreid. Informatievoorziening is de aanjager van veranderingen van nieuwe businessmodellen en samenwerkingsvormen. De MBA-module Informatiemanagement brengt je in contact met de vele facetten van informatievoorziening binnen en buiten organisaties. Jij weet immers dat informatievoorziening in meer dan één opzicht cruciaal is voor organisaties. Leer alles over het analyseren van de strategie op het gebied van ICT en informatievoorziening, de Balanced scorecard en de invloed van ICT binnen organisaties.

Verdieping van kennis en inzicht met de MBA-module Informatiemanagement

Verdieping is het sleutelwoord tijdens de MBA-module Informatiemanagement. Verdieping van kennis en inzicht. Ook visievorming staat centraal in het programma, door kritisch te lezen en te studeren ontwikkel je een eigen visie op verschillende managementvraagstukken.

Toelating

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot het MBA-programma Informatiemanagement dien je hbo werk- en denkniveau te hebben. Indien je de volledige MBA-opleiding wenst te volgen, dien je aan de toelatingseisen daarvoor te voldoen.

Deze module is uitermate geschikt voor (startende) managers en medewerkers op tactisch/strategisch niveau. Ook voor mensen die werkzaam zijn in het vakgebied en meer verdieping wensen zijn MBA-modules enorm nuttig.

Examen

Je rondt de module af middels een schriftelijke opdracht

De MBA-module Informatiemanagement wordt getoetst middels een schriftelijke opdracht, het Core Course Rapport genaamd. Tevens is deelname aan de praktijkcollegedag incl. voor- en eindopdracht verplicht. De praktijkdag is bij het lesgeld inbegrepen.

Studieduur & lesgeld

Bekostig je opleiding met de scholingsvoucher ter waarde van € 2.500,-

Voor deze opleiding kun je maar liefst € 2.500,- van de studiekosten vergoed krijgen door, via een scholingsvoucher, subsidie aan te vragen. Deze subsidieregeling van het UWV is bedoeld voor mensen die zich willen om- of bijscholen tot een kansberoep. Dit is een beroep waarmee je meer kans maakt op de arbeidsmarkt. Ben je werkzoekend met een WW-uitkering, is de toekomst in jouw huidige baan onzeker of wil je je omscholen? Volg dan een opleiding bij NTI die je opleidt tot een kansberoep en maak gebruik van de € 2.500,- subsidie die je kunt ontvangen. Lees meer over de subsidieregeling. 

UWV voucher t.w.v. €2500,-

Deze opleiding komt in aanmerking voor een scholingsvoucher van het UWV t.w.v. €2.500,-.
Met de scholingsvoucher worden de volledige opleidingskosten van deze opleiding, inclusief examenkosten vergoed. Je studeert dan dus gratis!

MBA-programma Informatiemanagement 8170

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 149,50
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company