Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Een internationale loopbaan

Heb jij in jouw functie te maken met internationale klanten? En ben je nu niet in de gelegenheid om de volledige MBA-opleiding te volgen? Dan is het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren uitermate geschikt voor jou! Met dit programma op masterniveau ontwikkel jij jouw kwaliteiten op het gebied van internationaal ondernemen. Het diploma biedt perspectieven voor een internationale loopbaan. Enthousiast? Lees dan snel verder en kom meer te weten over deze korte opleiding Internationaal Ondernemen en Innoveren.

Waarom een MBA-programma?

Het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren is uitermate geschikt als je meer kennis in dit vakgebied wilt vergaren of niet in de gelegenheid bent om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen. Je kunt dit programma al binnen 6 maanden afronden. Dit MBA-programma bestaat uit het volgen van een praktijkcollegedag en het schrijven van een Core Course Rapport. Mocht je er na afloop van het programma voor kiezen om alsnog de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Zo doorloop je de volledige opleiding nog sneller.

Onderdeel van volledige Master of Business Administration

Dit MBA-programma is een onderdeel van de erkende Master of Business Administration. Je bent dus verzekerd van erkende kwaliteit en kunt bovendien studiefinanciering krijgen tegen gunstige voorwaarden. Lees hier meer over bij de tab Studieduur & lesgeld.

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke modules de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren 7696

Bij deze opleiding kun je 5 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Studieprogramma

Inleidende fase
 • Masterclass Internationaal ondernemen en innoveren
  5 EC

Innovatiemanagement

Tijdens het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren ontwikkel je een analytisch vermogen waarbij het multinationale en internationale karakter van business centraal staat. Ook ga je in op de aard en taak van innovatiemanagement in de internationale context. Je leert innovatieprocessen in een internationaal kader te ontwikkelen en tot voltooiing te brengen. Enkele onderwerpen die tijdens het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren aan bod komen zijn:

 • Internationale expansie via digitale kanalen
 • Innovatie theorieën
 • Innovatieprocessen
 • Innovatiemanagement
 • Duurzaam innoveren

Verdieping van kennis en inzicht

Verdieping is het sleutelwoord tijdens het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren, zowel op het gebied van kennis als inzicht. Ook visievorming staat centraal in het programma. Door kritisch te lezen en te studeren ontwikkel je een eigen visie op verschillende managementvraagstukken.

Inclusief praktijkbijeenkomst

Tijdens de gratis praktijkbijeenkomst ga je dieper in op de aard en taak van innovatiemanagement in een internationale context. Bij deze praktijkbijeenkomst wordt gekeken naar de betekenis hiervan voor de eigen organisatie. Hoe is dit ingericht, waar zie je knelpunten en hoe ga je hiermee om?

Toelating

Examen

Je rondt het programma af middels een schriftelijke opdracht

Het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren wordt getoetst middels een schriftelijke opdracht, het Core Course Rapport genaamd. Tevens is deelname aan de praktijkcollegedag inclusief voor- en eindopdracht verplicht. De praktijkdag is bij het lesgeld inbegrepen.

Studieduur & lesgeld

MBA-programma Internationaal Ondernemen en Innoveren 7696

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 149,50
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.5