MBO

Lees alles over het laatste nieuws over ons mbo-opleidingen aanbod

 • Dit zijn de top-opleidingen die je kunt volgen met de NTI StudyBoost!

  datum: 1 mei 2024 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, HBO, MBA, MBO

  De NTI StudyBoost brengt je dichter bij je dromen. Met deze actie bespaar je maar liefst €1000,- op onze HBO-bachelors en -masters, en €250,- op onze volledige MBO-opleidingen. Zo kun jij nu een aantal van onze meest populaire opleidingen voordelig volgen!

 • Nieuw! Erkende mbo-opleidingen in de commercie.

  datum: 5 mei 2023 Geplaatst in: MBO, Algemeen

  Zie jij jezelf wel werken in de commerciële sector? Met onze vier gloednieuwe mbo-opleidingen kun je in september al van start met jouw dromen! Word e-commerce specialist, ga aan de slag als junior accountmanager, laat je breed opleiden als commercieel medewerker of combineer het met hr als consulent commerciële arbeidsbemiddeling. De erkende opleidingen van het NTI MBO-College helpen jou naar een erkend mbo-diploma!

 • MBO Sociaal werker meest gezochte mbo-opleiding van dit jaar

  datum: 27 maart 2023 Geplaatst in: MBO, Algemeen

  In het afgelopen studiejaar zochten toekomstige mbo-studenten het vaakst op de opleiding MBO Sociaal werker. Dat blijkt uit de cijfers van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Vorig studiejaar stond MBO verpleegkundige nog bovenaan. Deze is een plaatsje gezakt naar de tweede plek. De populariteit van MBO Sociaal werker is in lijn met de alsmaar groeiende vraag naar hulpverleners in het sociale domein.

 • MBO Keuzedelen ook als losse cursus te volgen

  datum: 31 maart 2022 Geplaatst in: MBO

  Wie een volledige mbo-opleiding volgt, kan zich met een mbo keuzedeel verdiepen in een bepaalde beroepsvaardigheid. Bij NTI kun je deze keuzedelen ook los volgen!

 • Meer banen op mbo-niveau

  datum: 19 februari 2018 Geplaatst in: MBO

  Wil jij een MBO-opleiding volgen? Dan is dit je kans! Werkgevers staan te springen om mbo’ers en het aantal mbo-vacatures is dan ook sterk aan het toenemen.

 • Vernieuwde NTI mbo-opleidingen

  datum: 2 augustus 2016 Geplaatst in: Algemeen, MBO

  NTI behaalt een belangrijke mijlpaal: al onze mbo-opleidingen zijn herzien volgens de nieuwe kwalificatie-eisen. Op 1 augustus ging een nieuwe wet in, die regelt dat erkende mbo-opleidingen voldoen aan de nieuwste eisen. Hierdoor sluiten onze mbo-opleidingen nu nog beter aan op het huidige werkveld!

 • MBO Doktersassistent goed beoordeeld

  datum: 27 oktober 2015 Geplaatst in: Algemeen, MBO

  Twijfel je of je de opleiding MBO Doktersassistent gaat volgen bij het NTI? Misschien helpt deze informatie je over de streep: de Onderwijsinspectie heeft MBO Doktersassistent op meerdere punten als 'goed' beoordeeld.

 • Er komen meer banen vrij in de kinderopvang!

  datum: 10 september 2015 Geplaatst in: Algemeen, MBO

  Dankzij de kabinetsplannen met de kinderopvangtoeslag gaat een gemiddeld gezin met twee jonge kinderen op de opvang er in 2016 al snel 100 euro per maand op vooruit. Dit betekent dat er meer vraag is naar kinderleidsters en medewerkers in de kinderopvang.

 • Als apothekersassistente heb je een grote kans op een baan!

  datum: 16 juli 2015 Geplaatst in: MBO

  Na de opleiding Apothekersassistente wil je natuurlijk zo snel mogelijk in de apothekerswereld aan de slag. Het aantal banen daalt al jaren, maar voor apothekersassistenten, tandartsen en elektrotechnici is de kans op een baan het grootst (bron: drogisterijmuseum.nl).

 • Past het beroep doktersassistente bij jou?

  datum: 8 juli 2015 Geplaatst in: MBO

  Als doktersassistent ben je de steun en toeverlaat van de huisarts of medisch specialist. Ben jij benieuwd wat het beroep inhoudt? Lees dan snel verder.

 • Gewichtsconsulent is het alternatief voor de sportschool

  datum: 21 oktober 2014 Geplaatst in: Algemeen, MBO

  Jaarlijks zeggen meer dan 600.000 mensen hun abonnement bij de sportschool op. De helft daarvan doet dat al in de eerste drie maanden (Bron: Trendrapport Fitnessbranche). Gewichtsconsulenten bieden voor deze honderdduizenden Nederlanders een vangnet.

 • Meer werkgelegenheid voor Onderwijsassistenten!

  datum: 20 maart 2014 Geplaatst in: Algemeen, MBO

  De overheid stelt extra geld beschikbaar voor onderwijsassistenten op scholen in Nederland! Kortom: meer werkgelegenheid en stagemogelijkheden! Dit is voor jou hét moment om te starten met de opleiding mbo onderwijsassistent van het NTI!

 • NVAO keurt 5 Associate Degrees van Hogeschool NTI goed

  datum: 21 februari 2013 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, HBO, MBO

  Sinds kort bestaat in Nederland de Associate Degree (Ad). Deze opleidingen zijn door NVAO goedgekeurde opleidingen. Ad-opleidingen zijn opleidingen die tussen MBO-niveau 4 en het bachelor HBO-diploma inzitten. Ad-opleidingen zijn vooral bestemd voor MBO-niveau 4 -instromers die zich verder willen ontwikkelen, maar zich niet direct willen vastleggen aan een vierjarige opleiding.

 • Verbeter jouw kans op een baan met een MBO-opleiding

  datum: 6 juli 2012 Geplaatst in: MBO, MBO

  Een opleiding volg je niet alleen om jouw kennis te vergroten. Vaak wil je ook jouw positie op de arbeidsmarkt verbeteren. De MBO-opleidingen van het NTI MBO-College bieden je daarvoor de perfecte mogelijkheid. Met een MBO-diploma op zak verbeter je jouw kans op een baan aanzienlijk.