Omschrijving

Engels leren? Hier zet je de eerste stap!

Als je een aardig woordje Engels spreekt, kom je al een heel eind in het buitenland. Maar ook in Nederland kom je regelmatig in aanraking met het Engels. Deze online cursus Engels voor beginners is dus altijd mooi meegenomen! We begeleiden je stap voor stap door het Engels. Tijdens de cursus leer je veel nieuwe woorden en zinnen uit het dagelijks leven. Je gaat flink oefenen met spreken, luisteren, lezen en schrijven. Na afloop kun je eenvoudige teksten schrijven, teksten over allerlei onderwerpen begrijpen en alledaagse gesprekken voeren.

Wil jij je goed voorbereiden op het staatsexamen of Cambridge examen? Volg dan de cursus HAVO Engels, VWO Engels of Engels A1, A2, B1.

50% korting + Cadeau naar keuze

Cadeau naar keuze: pak jouw moment

Je profiteert nu van een cadeau naar keuze bij jouw inschrijving. Kies uit ruim 70 producten en uitjes!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

Alles is duidelijk en wordt goed uitgelegd. Alles is duidelijk en wordt goed uitgelegd

Inhoud

Wat leer je

De cursus Engels voor beginners bestaat uit 60 lessen. Je leert in woord en geschrift de belangrijkste aspecten van de Engelse taal. Bovendien kom je meer te weten over de Engelse cultuur, geschiedenis en gewoonten. Na afloop kun jij je prima redden in veelvoorkomende situaties.

Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: 

Studieprogramma

 • Mensen begroeten
 • Boodschappen doen
 • Dagen van de week
 • Jaargetijden
 • Telwoorden
 • Het weer
 • Grammatica
 • Woordenschat

 

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt, begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In je online omgeving vind je allerlei gesproken teksten van mensen met Engels als moedertaal. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen
 

Het lesmateriaal. Voor Engels voor beginners krijg je een vergelijkbaar lespakket.

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de cursus Engels voor beginners. Er zijn geen toelatingseisen.

Vragen?

Heb je vragen over de cursus Engels voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Ga voor dat diploma

Een waardevol diploma is natuurlijk een mooie bevestiging van jouw prestatie. Ga jij ook voor dat diploma, dan leg je aan het eind van de cursus Engels voor beginners het NTI-examen af. Het examen kun je in maart of september doen en kost € 105,-.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Het is ook mogelijk om een certificaat aan te vragen waarop staat dat je aan de cursus Engels voor beginners hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35 inclusief administratie- en portokosten.

Verder?

Ben je klaar en smaakt het naar meer? Dan is de cursus Engels voor gevorderden iets voor jou. Als oud-student van het NTI krijg je 15% korting op het lesgeld! Heb je Engels nodig voor het werk? Dan kun je de Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels volgen of de studie Zakelijke communicatie Engels. Ook hiervoor ontvang je 15% korting op het lesgeld.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

 

Vraag een offerte aan

Kosten Engels voor beginners 1430

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 67,25 8 maanden
Nu met 50% korting € 33,63 8 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 33,75 16 maanden
Nu met 50% korting € 16,88 16 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Wij geloven in onze opleidingen en we zijn ervan overtuigd dat iedereen bij ons kan slagen. Daarom heb je bij deze cursus zelfs examengarantie:

 • Heb je al je huiswerkopdrachten ingezonden?
 • Heb je 2 keer examen gedaan, maar ben je niet geslaagd?
 • Heb je de cursus afgerond en betaald?
 • Dan krijg je het lesgeld terug!

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld 80% korting op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

 

50% korting + Cadeau naar keuze

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Engels voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,75    (eenmalig)

Ervaringen

Engels voor beginners

4,5 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Een cursus waarbij je duidelijke uitleg krijgt over wat de docenten verwachten. Daarnaast nog gebeld door de mentoren of alles lukt. Ik weet dat ik met vragen bij de mentoren terecht kan. Top!

Ik vind het een goede en leuke cursus.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.