Omschrijving

Leer op een effectieve manier zakelijk Italiaans

Krijg jij op je werk regelmatig met Italiaans te maken? Italië is een belangrijke handelspartner van Nederland. Om je kansen op deze zakelijke markt te vergroten is het goed je te verdiepen in de taal. Dit kan je een hoop tijd schelen: gesprekken lopen vloeiender en onderhandelen is voortaan een eitje. Met deze korte opleiding op beginnersniveau leer je alles wat nodig is om professioneel te communiceren. Voorkennis is niet nodig en je volgt de cursus gemakkelijk vanuit huis. Daarbij doorloop je interessante online lessen, waarin je vragen kunt stellen aan een docent en kunt oefenen met de lesstof. Zaken als jezelf op een formele manier voorstellen, praten over je werk en zakelijke afspraken maken komen allemaal aan bod. Kun je niet wachten om te beginnen met deze cursus? Schrijf je vandaag nog in!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Inhoud

Aan de slag

Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je krijgt toegang tot een overzichtelijke online leeromgeving en maakt gebruik van handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de opleiding. Hierin houd je ook contact met je docent. Je levert er opdrachten in en ontvangt feedback.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding Zakelijke communicatie Italiaans komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Voeren van een zakelijk (telefoon)gesprek
  • Maken van afspraken
  • Onderhandelen over prijzen/salaris
  • Praten over werk(ervaring) en werkzaamheden
  • Grammatica
  • Cultuur

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden; als je uitspraak niet klopt, ontstaan er misverstanden. Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In de online omgeving luister je naar teksten van moedertaalsprekers. Je spreekt zelf ook zakelijke teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de memotrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je woorden oefent. Hij houdt jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden die minder blijven hangen komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Inclusief online lessen

Tijdens de cursus heb je zeven keer de mogelijkheid om online een les te volgen waarin de docent belangrijke grammatica zal herhalen en je hier uitgebreid vragen over kan stellen. Per les is er een zakelijke woorden- en idioomlijst beschikbaar, aan de hand waarvan je een gesprek kan oefenen met de docent en je medecursisten. Een van de lessen staat helemaal in het teken van het externe examen dat je uiteindelijk af kunt leggen.

Voordelen voor jou

  • Extra verdieping in de lesstof
  • Online sparren met je docent
  • Focus op zakelijk taalgebruik

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Leren uit echte studieboeken

FlexibelStuderen®

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding Zakelijke communicatie Italiaans. Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Ga voor een internationaal erkend certificaat

Als afronding van de cursus Zakelijke communicatie Italiaans kun je deelnemen aan het examen van het Italiaans Cultureel Instituut. Als je slaagt, ontvang je een officieel certificaat, dat is erkend door het Italiaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hiermee kun je overal ter wereld aantonen dat je Italiaans beheerst op A1 niveau van het ERK (Europees Referentiekader). Kijk hier voor meer informatie over het examen en de examenkosten.

Geen examen doen? Vraag een NTI-certificaat aan

Het is ook mogelijk om bij NTI een certificaat aan te vragen waarop staat dat je aan de cursus Zakelijke communicatie Italiaans hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,75.

Verder?

Heb je na deze cursus de smaak te pakken gekregen? De cursus Italiaans A2 is een mooie opvolger. Als oud-student van NTI krijg je ook nog eens 15% korting op het lesgeld!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Kosten Zakelijke communicatie Italiaans 97

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

logo Surfspot transparantAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Bekijk hier de mogelijkheden en start flexibel én voordelig met je opleiding.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,1 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame

Thamar - HBO Arbeidspsychologie

Leon – HBO Bachelor Toegepaste Psychologie