Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Wil jij een bruiloft plannen?

Lijkt het jou fantastisch om de mooiste dag uit iemands leven neer te zetten? Droom je ervan om ceremoniemeester te worden? Of wil je voor jezelf of een vriend(in) een bruiloft plannen? Dan is de cursus Weddingplanner jou op het lijf geschreven. Wij ontwikkelden deze cursus samen met Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje, dé specialist in het vakgebied. Vivian ter Huurne stoomt je tijdens de cursus Weddingplanner klaar om als weddingplanner aan de slag te gaan. Enthousiast? Vraag de gratis studiegids aan!

Is deze cursus iets voor mij?

De cursus Weddingplanner is geschikt voor iedereen die een bruiloft wil leren plannen. Wil jij een prachtige bruiloft neerzetten voor jezelf, vriend of vriendin? Dan is de opleiding Weddingplanner echt iets voor jou!

Maak kennis met het beroep weddingplanner - dit komt erbij kijken

Inhoud

Wat leer ik?

Tijdens de cursus Weddingplanner leer je alles rondom het plannen van een droombruiloft. Hoe ga jij het verschil maken als weddingplanner? Hoe organiseer je een onvergetelijke bruiloft in het buitenland? En waar moet je überhaupt allemaal aan denken bij het plannen van een bruiloft? Vivian ter Huurne leidt je door al deze programmaonderdelen en geeft je alle kennis en informatie die je nodig hebt om een bruidspaar een onvergetelijke dag te bezorgen. Na afloop van de cursus Weddingplanner kun jij een bruiloft organiseren en coördineren voor jezelf, vrienden of familie.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • De rol van de weddingplanner
  • Huwelijksvormen
  • Wensen, locaties en bruidskleding
  • Themabruiloften
  • Plan van aanpak, budgetten en draaiboeken
  • Ceremoniemeesterschap

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor deze NTI-cursus heb je geen bepaalde vooropleiding of speciale voorkennis nodig. Alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Weddingplanner.

Examen

Studieduur & lesgeld

Weddingplanner 1326

Studietempo in maanden 5 Maanden 6 Maanden * 7 Maanden
Uren per week 5 4 3
Lesgeld per maand € 126,00 € 105,00 € 90,00
Nu met 50% korting € 63,00 € 52,50 € 45,00
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Weddingplanner, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.3