Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Spijker je algemene ontwikkeling in korte tijd bij

Het kan gebeuren tijdens een gesprek met vrienden of bij het lezen van de krant, het kijken naar een tv-programma. Opeens wordt er een woord, een uitdrukking gebruikt waarvan je de betekenis niet kent. En dat overkomt je wel vaker. Dan is de cursus Algemene ontwikkeling van het NTI echt iets voor jou! je gaat aan de slag met vier verschillende onderwerpen waarover basiskennis niet mag ontbreken; Nederlands, rekenen, cultuurgeschiedenis en wereldgodsdiensten. Deze verhelderende cursus biedt zowel privé als zakelijk uitkomst!

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het verbeteren van zijn of haar algemene ontwikkeling. Ook voor zakelijke doeleinden is deze cursus ideaal. Bijvoorbeeld om je rekenvaardigheden of je Nederlands te verbeteren.

Inhoud

Wat leer ik?

Nooit meer met je mond vol tanden staan omdat je het fijne van een onderwerp niet weet? In de cursus Algemene ontwikkeling van het NTI ga je aan de slag met de Nederlandse taal en je rekenvaardigheden. Eveneens verbeter je je kennis op het gebied van cultuurgeschiedenis en wereldgodsdiensten.

Wanneer je de cursus Algemene ontwikkeling van het NTI succesvol hebt afgerond, is je algemene kennis flink bijgespijkerd. Je vaardigheden op het gebied van Nederlands, rekenen, cultuurgeschiedenis en wereldgodsdiensten zijn sterk toegenomen.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Nederlandse schrijf- en luistervaardigheden
  • Eenvoudige en minder eenvoudige berekeningen
  • De grote tijdsperioden in de geschiedenis, zoals de middeleeuwen, nieuwe tijd en nieuwste tijd
  • De 5 grootste godsdiensten in Nederland

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor deze cursus heb je geen specifieke vooropleiding of bepaalde voorkennis nodig. Iedereen kan zijn of haar algemene ontwikkeling verbeteren met deze cursus van het NTI!

Examen

Studieduur & lesgeld

Algemene ontwikkeling 1538

Studietempo in maanden 12 Maanden 18 Maanden * 24 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 88,25 € 58,75 € 44,25
Nu met 50% korting € 44,13 € 29,38 € 22,13
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2017 ontvang je € 164,32 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Algemene ontwikkeling, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.3