Dit is het moment om jouw dromen waar te maken!

#1

Wil jij je verdiepen in een nieuw vakgebied? Of wil je graag eindelijk dat erkende diploma halen? Met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren.

Doe de gratis studietest Naar de proeflessen

Dit jaar gaat het je lukken

Komen bij jou ieder jaar dezelfde goede voornemens weer terug? Met een erkende opleiding heb je een extra stok achter de deur om het dit jaar echt waar te maken. 

Meer MBO   Meer HBO

Samen-Studeren-actie

Studeren is makkelijker en leuker wanneer je het samen doet. Daarom kunnen jij en een studiemaatje tot en met 31 januari 2024 profiteren van onze Samen-Studeren-actie. Zo kunnen jullie beiden extra voordelig starten, en gelijk jullie goede voornemens in de praktijk brengen.

Lees meer

Doorzetter Femke maakt haar eigen succes

‘Hard work pays off’. Dat bewijst Femke, 21 jaar, met haar diploma op zak. Deze zelfverzekerde ondernemer in spé bruist van de energie en is nog lang niet klaar met leren. Na haar opleiding wil ze verder groeien in haar huidige baan, een eigen bedrijf starten én gewoon lekker door met een hbo-opleiding. Als Femke haar verhaal met ons deelt hoor je de trots in haar stem. Ze heeft zichzelf en de wereld om haar heen laten zien uit welk hout ze is gesneden.

Lees Femke haar verhaal

Wat is FlexibelStuderen®

Je wilt graag weer een studie volgen. Maar ja, hoe doe je dat, in je volle leven, naast je baan, je gezin, je vrienden? Met FlexibelStuderen® van NTI is er altijd een manier om dat voor elkaar te krijgen. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Onze studenten kiezen volledig hun eigen weg. Ze studeren op de raarste momenten en op de vreemdste plekken. En het lukt ze. Ze hálen dat diploma. Dat maakt ze bijzonder. 

  • Een opleiding die echt bij jou past
  • Erkende en waardevolle opleidingen
  • Van digitaal tot klassikaal

Vind jouw opleiding

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 - 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest