Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Leer ondernemen vanuit het HR-domein

Wil jij leren hoe je middels een HRM-beleid de strategie van een organisatie kunt ondersteunen? Dan is het MBA-programma Human Research Management de juiste keuze voor jou! Tijdens dit korte programma op masterniveau leer je alles over human resources management. Hoe stuur je medewerkers aan die hun werkzaamheden op afstand uitvoeren? Hoe kun je ze optimaal inzetten en motiveren? En hoe zie je erop toe dat de organisatiedoelstellingen worden behaald? Met het behalen van je diploma geef jij je loopbaan en stevige impuls.

Waarom een MBA-module?

De MBA-module Human Resource Management is uitermate geschikt als je meer kennis in dit vakgebied wilt vergaren of niet in de gelegenheid bent om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen. Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Deze losse MBA-module is afkomstig uit de volledige MBA-opleiding en bestaat uit het volgen van een praktijkcollegedag en het schrijven van een Core Course Rapport. Mocht je er na afloop van de module voor kiezen om alsnog de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Zo doorloop je de volledige opleiding nog sneller.

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke modules de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Human Resource Management 7694

Bij deze opleiding kun je 5 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Jaar 1

Inleidende fase
 • Masterclass Human Resource Management
  5 EC

Ondersteun de strategie van een organisatie met HRM

Het MBA-programma Human Resource Management geeft je inzicht in de wijze waarop een HRM-beleid het realiseren van de strategie van een organisatie kan ondersteunen. Je leert onder meer over diverse HRM-modellen die aansluiten bij de strategie, cultuur en structuur van een organisatie. Hierbij besteed je vooral aandacht aan e-HRM. Een communicatiemiddel waarmee je medewerkers en afdelingen met elkaar verbindt. Enkele onderwerpen die tijdens deze korte opleiding HRM aan bod komen zijn:

 • Strategische personeelsplanning
 • Duurzame inzetbaarheid /Employability
 • E-HRM
 • Talentmanagement
 • HRM modellen

Verdieping van kennis en inzicht

Verdieping is het sleutelwoord tijdens de MBA-module Human Resource Management. Verdieping van kennis en inzicht. Ook visievorming staat centraal in het programma, door kritisch te lezen en te studeren ontwikkel je een eigen visie op verschillende managementvraagstukken.

Inclusief praktijkbijeenkomst

Tijdens de gratis praktijkbijeenkomst krijg je inzicht in de wijze waarop HRM-beleid het realiseren van de strategie van de eigen organisatie kan ondersteunen. Hoe is het HRM-beleid ingericht binnen de eigen organisatie, waar zie je knelpunten en hoe ga je hiermee om?

Toelating

Toelatingseisen

Dit MBA-programma Human Resource Management is uitermate geschikt voor (startende) managers en medewerkers op tactisch/strategisch niveau. Ook voor mensen die werkzaam zijn in het vakgebied en meer verdieping wensen zijn MBA-programma’s enorm nuttig. Om toegelaten te worden tot het MBA-programma Human Resource Management dien je te voldoen aan de volgende toelatingseisen:

 • Je dient in het bezit te zijn van een afgeronde HBO-bacheloropleiding;
 • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare relevante werkervaring;
 • Je beschikt over economische- en managementkennis en -vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van een ondertekende verklaring van de werkgever voor ondersteuning bij projecten;
 • Je kunt de opdrachten uitvoeren bij de eigen organisatie.

Examen

Je rondt de module af middels een schriftelijke opdracht

De MBA-module Human Resource Management wordt getoetst middels een schriftelijke opdracht, het Core Course Rapport genaamd. Tevens is deelname aan de praktijkcollegedag incl. voor- en eindopdracht verplicht. Deze praktijkdag is bij het lesgeld inbegrepen.

Studieduur & lesgeld

MBA-programma Human Resource Management 7694

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 149,50
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • Prijswijzigingen voorbehouden
 • * is aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company