Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Waarom een MBA-module?

De MBA-module Human Resource Management is uitermate geschikt als je meer kennis in dit vakgebied wilt vergaren of niet in de gelegenheid bent om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen. Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Deze losse MBA-module is afkomstig uit de volledige MBA-opleiding en bestaat uit het volgen van een praktijkcollegedag en het schrijven van een Core Course Rapport. Mocht je er na afloop van de module voor kiezen om alsnog de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Zo doorloop je de volledige opleiding nog sneller.

Ondernemen vanuit het HRM-domein leer je met de MBA-module Human Resource Management

Human Resource Management is de meest waardevolle activa van een organisatie. De medewerkers van je organisatie dragen individueel en collectief bij aan de verwezenlijking van de doelstellingen van het bedrijf. Weet jij welke medewerkers jouw bedrijf nodig heeft? Leer er alles over tijdens deze module van de Master of Business Administration (MBA-opleiding).

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke modules de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Human Resource Management 8169

Bij deze opleiding kun je 3 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Jaar 1

Inleidende fase
  • Human Resource Management Praktijkcollegedag
    1 EC
  • Human Resource Management Core Course
    2 EC

Juiste medewerkers op de juiste plaats

De inzet en ontwikkeling van mensen en hun talenten is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Wanneer medewerkers op de juiste plek binnen de organisatie zitten, kunnen zij beter en sneller anticiperen op veranderingen in de omgeving. Tijdens deze module leer je niet alleen het verschil tussen Human Resource Management, maar ook alles over toonaangevende modellen op HRM-gebied. Denk bijvoorbeeld aan het Harvard- en Michiganmodel.

Veranderingen binnen organisaties zijn belangrijk in Human Resource Management

Binnen het HRM-vakgebied zijn gemotiveerde medewerkers nodig om doelstellingen te bereiken. Organisatievraagstukken, loopbaanbeleid, arbeidsrecht, pensioenen en beloning spelen een belangrijke rol bij het motiveren van medewerkers. Als HRM-manager is het daarom essentieel dat je uitermate goed kunt communiceren, adviseren, stimuleren en organiseren. Wil jij verschillende instrumenten in kunnen zetten om de strategie van de onderneming optimaal te ondersteunen? Dan is deze MBA-module de juiste keuze.

Toelating

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot het MBA-programma Human Resource Management dien je hbo werk- en denkniveau te hebben. Indien je de volledige MBA-opleiding wenst te volgen, dien je aan de toelatingseisen daarvoor te voldoen.

Deze module is uitermate geschikt voor (startende) managers en medewerkers op tactisch/strategisch niveau. Ook voor mensen die werkzaam zijn in het vakgebied en meer verdieping wensen zijn MBA-modules enorm nuttig.

Examen

Je rondt de module af middels een schriftelijke opdracht

De MBA-module Human Resource Management wordt getoetst middels een schriftelijke opdracht, het Core Course Rapport genaamd. Tevens is deelname aan de praktijkcollegedag incl. voor- en eindopdracht verplicht. Deze praktijkdag is bij het lesgeld inbegrepen.

Studieduur & lesgeld

MBA-programma Human Resource Management 8169

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 149,50
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company