Opleidingen met €1.000 STAP-subsidie

#1

Ruim 400 opleidingen volg je bij NTI extra voordelig met het STAP-budget. Van erkende hbo- en mbo-opleidingen tot praktische beroepsopleidingen en cursussen. Welke opleiding start jij met €1.000 subsidie?

Start jouw volgende opleiding met extra voordeel

Met het STAP-budget krijg je tot €1.000 subsidie voor jouw volgende opleiding. Bij NTI heb je de keuze uit ruim 400 opleidingen die je daardoor nóg voordeliger of bijna kosteloos kunt volgen. Studeren wordt daarmee een stuk aantrekkelijker! Je kunt de STAP-subsidie aanvragen tijdens één van de aanvraagrondes. De volgende ronde start binnenkort en er is maar beperkt budget. Wacht daarom niet te lang met je inschrijving!

Meer over het STAP-budget

Wat betekent €1.000 subsidie voor jou?

Veel van onze opleidingen kun je een stuk goedkoper of bijna kosteloos volgen met het STAP-budget. Investeren in je eigen ontwikkeling en het volgen van je dromen is daardoor een stuk gemakkelijker. Kies jij ook voor jezelf? Start dan een opleiding met het STAP-budget! Zodra jouw STAP-aanvraag wordt goedgekeurd ontvangen wij de €1.000 STAP-subsidie direct van UWV. Dat is fijn, want jij hoeft dit dus niet voor te schieten. Het restbedrag betaal je zelf. Wordt je STAP-aanvraag afgekeurd? Dan kun je uiteraard kosteloos annuleren en het een volgende ronde nog eens proberen. 

Bekijk alle opleidingen met €1.000 subsidie

Kosteloos studeren met het STAP-budget

Wist je dat je een aantal opleidingen bij NTI geheel kosteloos kunt volgen met het STAP-budget? Je hebt de keuze uit ruim 250 opleidingen. Van hbo-programma's en mbo basisopleidingen tot branche-erkende opleidingen en taalcursussen. Wanneer start jij?

Kosteloos met STAP-budget

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest