Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Je Duitse taalkennis opfrissen en uitbreiden? Dat kan met Duits voor gevorderden!

Beheers je de Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk al redelijk? Dan kun je met de cursus Duits voor gevorderden je kennis opfrissen en uitbreiden. Duitsland is een belangrijke handelspartner en ons achterland voor handel en scheepvaart. Tegenwoordig is de Duitse taal zeker net zo belangrijk als de Engelse taal. Na afloop beheers je de Duitse taal op een zeer hoog niveau. Zowel in gesprekken als op papier. Er gaat letterlijk een wereld voor je open: denk maar eens aan de enorme schat aan Duitstalige publicaties.

Als je de cursus Duits voor gevorderden afrondt, beheers je circa 3000 Duitse woorden. Je kunt op hoog niveau gesprekken voeren en teksten begrijpen. Je volgt zonder problemen de moeilijkste toneelstukken en films. Ook kun je uitstekende brieven, rapporten en artikelen schrijven. En je kunt genieten van de literatuur in de Duitse taal, zonder steeds het woordenboek te moeten raadplegen. Kortom: je spreekt en schrijft Duits voor gevorderden!

Duits nodig in je werk?

Beschik je al over enige kennis van het Duits en heb je in je werk te maken met Duitse relaties? Dan is de Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits van 2 maanden of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Duits van 6 maanden geschikt voor jou.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Persoonlijke begeleiding door een team van mentoren: zij staan iedere werkdag voor jou klaar om je te begeleiden bij je studie
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving: oefen de lesstof, stuur je huiswerk in en kom in contact met medestudenten
 • Je studeert op een flexibele manier: waar, wanneer en hoe jij wilt
 • Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat of diploma

Inhoud

Duits voor gevorderden: grammatica, tekstbegrip en nieuwe woorden

Tijdens de NTI-cursus Duits voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: grammatica, nieuwe woorden, tekstbegrip en Duitse uitdrukkingen. Met de diverse meegeleverde studiematerialen boek je snel resultaat en leer je de Duitse taal volledig eigen te maken.

Studeer en stuur huiswerk op via de online leeromgeving

Tijdens de cursus Duits voor gevorderden studeer je met behulp van een handige online leeromgeving. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren. Je kunt bijvoorbeeld behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven, ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak. De volledige tekst van de lessen staat op cd’s.

Inclusief lesmateriaal

Bij de cursus Duits voor gevorderden is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

NTI: studeren op jouw moment

Starten wanneer je wilt. Studeren waar en wanneer het jou schikt. Tentamen doen als het jou uitkomt. Even stoppen als dat nodig is, of harder gaan dan je dacht. Online, met inspirerende boeken, via E-colleges, of juist in een echte klas. Dat kan allemaal bij NTI. Want wij snappen als geen ander dat er meer is dan studeren. Dat je rekening wilt houden met je baan, met je kinderen, je sport, of met dat familielid dat aandacht nodig heeft. Of dat het even niet uitkomt met de feestdagen of tijdens die verbouwing. Maar als het dan zover is, zorgen we er ook voor dat elke seconde telt. Dat het helemaal jouw moment is.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

Toelating

Vooropleiding voor de cursus Duits voor gevorderden

Een behoorlijke kennis van de Duitse taal overeenkomend met tenminste VMBO+ niveau en Duitse schrijfvaardigheid op HAVO-niveau of de NTI-cursus Duits voor beginners is noodzakelijk.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Duits voor gevorderden afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Erkende onderwijsinstelling

De kwaliteit van het onderwijs is van levensbelang voor een onderwijsinstelling. Het NTI is daarom erg trots op de erkenning die verschillende organisaties hebben verleend aan de opleidingen die wij aanbieden:

 • Onze HBO-opleidingen zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs en erkend door het ministerie van OCW.
 • Onze MBO-opleidingen worden goed beoordeeld door de Onderwijsinspectie en zijn erkend door het ministerie van OCW.
 • Wij beschikken over certificering voor de ISO 9001-kwaliteitsnorm, toegekend door QualityMasters.
 • Wij zijn gecertificeerd voor het Cedeo-kwaliteitskeurmerk voor human resources dienstverleners.

Iedereen die een opleiding volgt bij het NTI is hierdoor verzekerd van een gedegen kwaliteit.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Duits voor gevorderden 1505

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 5 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Studiekosten aftrekbaar van inkomstenbelasting

Studiekosten zijn in veel gevallen aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Onder studiekosten vallen lesgeld, examenkosten en trainingsdagen. Wel is het van belang dat je kunt aantonen dat de studie van betekenis is voor je beroep of carrière. Je komt in aanmerking voor studiekostenaftrek wanneer je scholingsuitgaven een waarde hebben van meer dan € 250,- per jaar, met een maximum van € 15.000,-.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl (particulier; aftrekposten, studiekosten).


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Duits voor gevorderden, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Duits voor gevorderden
5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kort geleden begonnen met cursus Duits voor gevorderden.
Moest even wennen aan het lesmateriaal maar gaat nu prima!
Wel aan te bevelen om eerst Duits voor beginners te volgen.

Enkele weken geleden ben ik gestart met de cursus Duits voor gevorderden. Het duurde even voordat het duidelijk was hoe de opbouw van het cursusmateriaal is, waar het huiswerkprogramma staat etc. Er moet veel gewisseld worden tussen de verschillende boeken en het syllabus-cursusboek, voorin, achterin etc. Volgens mij moet dit eenvoudiger en overzichtelijker kunnen.
Ik ben erg te spreken over mijn docent! Snelle correctie van het huiswerk en veel bruikbare tips.

Bekijk alle ervaringen