Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Je Duitse taalkennis opfrissen en uitbreiden? Dat kan met Duits voor gevorderden!

Beheers je de Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk al redelijk? Dan kun je met de cursus Duits voor gevorderden je kennis opfrissen en uitbreiden. Duitsland is een belangrijke handelspartner en ons achterland voor handel en scheepvaart. Tegenwoordig is de Duitse taal zeker net zo belangrijk als de Engelse taal. Na afloop beheers je de Duitse taal op een zeer hoog niveau. Zowel in gesprekken als op papier. Er gaat letterlijk een wereld voor je open: denk maar eens aan de enorme schat aan Duitstalige publicaties.

Als je de cursus Duits voor gevorderden afrondt, beheers je circa 3000 Duitse woorden. Je kunt op hoog niveau gesprekken voeren en teksten begrijpen. Je volgt zonder problemen de moeilijkste toneelstukken en films. Ook kun je uitstekende brieven, rapporten en artikelen schrijven. En je kunt genieten van de literatuur in de Duitse taal, zonder steeds het woordenboek te moeten raadplegen. Kortom: je spreekt en schrijft Duits voor gevorderden!

Duits nodig in je werk?

Beschik je al over enige kennis van het Duits en heb je in je werk te maken met Duitse relaties? Dan is de Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits van 2 maanden of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Duits van 6 maanden geschikt voor jou.

Inhoud

Duits voor gevorderden: grammatica, tekstbegrip en nieuwe woorden

Tijdens de NTI-cursus Duits voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: grammatica, nieuwe woorden, tekstbegrip en Duitse uitdrukkingen. Met de diverse meegeleverde studiematerialen boek je snel resultaat en leer je de Duitse taal volledig eigen te maken.

Studeer en stuur huiswerk op via de online leeromgeving

Tijdens de cursus Duits voor gevorderden studeer je met behulp van een handige online leeromgeving. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren. Je kunt bijvoorbeeld behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven, ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak. De volledige tekst van de lessen staat op cd’s.

Toelating

Vooropleiding voor de cursus Duits voor gevorderden

Een behoorlijke kennis van de Duitse taal overeenkomend met tenminste VMBO+ niveau en Duitse schrijfvaardigheid op HAVO-niveau of de NTI-cursus Duits voor beginners is noodzakelijk.

Examen

Studieduur & lesgeld

Duits voor gevorderden 1505

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Duits voor gevorderden, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Duits voor gevorderden
4.5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kort geleden begonnen met cursus Duits voor gevorderden.
Moest even wennen aan het lesmateriaal maar gaat nu prima!
Wel aan te bevelen om eerst Duits voor beginners te volgen.

Enkele weken geleden ben ik gestart met de cursus Duits voor gevorderden. Het duurde even voordat het duidelijk was hoe de opbouw van het cursusmateriaal is, waar het huiswerkprogramma staat etc. Er moet veel gewisseld worden tussen de verschillende boeken en het syllabus-cursusboek, voorin, achterin etc. Volgens mij moet dit eenvoudiger en overzichtelijker kunnen.
Ik ben erg te spreken over mijn docent! Snelle correctie van het huiswerk en veel bruikbare tips.

Bekijk alle ervaringen