Werken en leren

Een goed salaris, je kennis vergroten en je plek op de arbeidsmarkt versterken. Dit allemaal tegelijkertijd: dat is werken en leren. Is dat ook wat voor jou? Kies dan nu voor een hbo- of mbo-opleiding van NTI. Bij NTI bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Hierdoor kun je perfect werken en leren combineren.

NTI 2405191176 +

Wat is jouw interesse?

Bij NTI kun je kiezen uit tal van opleidingen per interessegebied. Werken en leren kun je doen bij alle NTI-opleidingen. Je bent helemaal vrij om je eigen studietijd in te delen. Klik hieronder op jouw interessegebied en ontdek jouw ideale opleiding.

Opleidingen per interessegebied

Ervaringen van studenten

NTI heeft al veel studenten geholpen bij het afronden van hun opleiding. Een kleine greep uit de ervaringen van onze huidige studenten.

Carieke Pol
"Studeren bij het NTI past precies bij mij. Je hebt zelfdiscipline en doorzettingsvermogen nodig, dat wel. Maar als je dat in huis hebt kun je voor de rest vertrouwen op het vakmanschap van het NTI."

Sebastiaan Dalen
"Ik loop nu tegen het eind van mijn studie en ik moet zeggen dat het mij erg goed bevallen is. Het studieprogramma is prima te doen als je er voldoende aandacht aan geeft. De combinatie werken en leren is mij erg meegevallen. Het is voor mij de perfecte manier van leren. Ik zou het anderen zeker aanbevelen."