Flexibel Studeren® bij NTI

#1

Werken in de administratie

Wil jij graag werken in de administratie? Wees goed voorbereid! Ontdek hier meer over diploma's, werkgelegenheid en opleidingen.

Ga aan de slag als administratief medewerker of accountant!

Houd jij van overzicht, ben je zelfstandig en communicatief? Dan is werken in de administratie iets voor jou! Ieder bedrijf beheert een administratie en er zijn altijd mensen nodig die hierin ondersteunen. Als administratief medewerker ben je veel zelfstandig aan het werk met structureren, controleren, corrigeren, overzicht houden, opstellen van rapportages en communiceren. Je kan er ook voor kiezen om te werken als accountant. Op dit moment is hier veel vraag naar. 

Bekijk de administratie opleidingen

Met welke diploma’s mag je werken in de administratie?

Om te werken in de administratie heb je een hbo- of mbo-diploma nodig. Binnen de administratie kun je verschillende kanten op en als administratief medewerker ben je nooit uitgeleerd. Je kunt bijvoorbeeld een erkende mbo-opleiding volgen en gaan werken als administratief medewerker. Of je kiest voor een specialisatie via een mbo keuzedeel of beroepsopleiding. Je kunt alle kanten op!

Werken in de administratie

Met deze administratie opleidingen kan jij direct aan de slag

Hier vind je een aantal opleidingen waarmee je een wettelijk erkend diploma of NTI-diploma haalt. Afhankelijk van de opleiding kan je direct aan de slag in de administratie. Welke opleiding je kiest hangt onder andere af van jouw vooropleiding en wat je precies wilt gaan doen. Klik op de opleiding voor meer informatie.


Hulp nodig bij je studiekeuze? Onze studieadviseurs staan voor je klaar!

Gratis studieadvies

Leer de kunst van het boekhouden

Heb je weinig of geen kennis over boekhouden? Volg dan in 5 maanden de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB®) en sluit de cursus af met een erkend diploma. Starten kan iedere dag!

Ga naar de opleiding

Volledige MBO-opleidingen

Wil jij een wettelijk erkend diploma behalen? Start dan nu met een volledige mbo-opleiding van het NTI! Ga op zoek naar de opleiding die het beste bij jou past en zet de eerste stap naar flexibel studeren bij NTI!

Alle Volledige MBO-opleidingen

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 - 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest