Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Mindfulness: leef bewuster en leer negatieve gevoelens los te laten

Wil jij graag bewuster in het leven staan en meer aandacht besteden aan het heden? De praktische cursus Mindfulness van het NTI leert je bewust te worden van de activiteiten die je uitvoert en meer aandacht te hebben voor je gevoelens. De cursus Mindfulness leert je negatieve gevoelens en gedachten los te laten en meer te genieten van het leven.

Is deze cursus iets voor mij?

Mindfulness is een vaardigheid die je kunt leren. De cursus leert je bewuster te leven door middel van het lezen van inspirerende teksten, het beantwoorden van persoonlijke vragen, het oefenen met de ontspannings/mediatie-oefeningen en het nadenken over belangrijke kwesties. Het toegankelijke lesmateriaal is voorzien van diverse voorbeelden en is geschreven door de ervaren psycholoog Pieternel Dijkstra.

Inhoud

Wat leer ik?

Deze cursus leert je met aandacht te leven zodat je minder stress ervaart en je gelukkiger voelt. Mindfulness zorgt voor optimale ontspanning en een positieve levenshouding. De cursus kent een psychologische insteek en helpt je met behulp van diverse oefeningen om in het hier en nu te leven. Aandacht voor je lichaam en de wereld om je heen staan centraal.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Mindfulness als levenshouding
  • Niet oordelen
  • Bewust communiceren
  • Zelfacceptatie en zelfcompassie
  • Ontspanningsoefeningen
  • Positiviteit
  • Bewust eten

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus Mindfulness van het NTI te volgen is geen speciale voorkennis of een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen.

Examen

Studieduur & lesgeld

Mindfulness 1631

Studietempo in maanden 3 Maanden 6 Maanden * 9 Maanden
Uren per week 8 4 3
Lesgeld per maand € 176,70 € 88,35 € 58,90
Nu met 50% korting € 88,35 € 44,18 € 29,45
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Mindfulness, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.3